Noskaidrots šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētājs (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Svētdien, 15. decembrī, norisinājās muzikālā šova “X Faktors” trešās sezonas lielais fināls, kurā trīs no kopumā sākotnējiem 13 dalībniekiem cīnījās par uzvaru. 

Par galveno balvu - līgumu ar ierakstu kompāniju “Sony” un 10 000 eiro - sacentās Diāna Paško, Elīna Gluzunova un Klāvs Ozols.

Lielā fināla laikā uz skatuves katrs dalībnieks kāpa ar divām dziesmām, viena no tām bija solo priekšnesums, savukārt otra tika izpildīta kopā ar slaveniem pašmāju mūziķiem - Diāna Paško uzstājās kopā ar grupu “Prāta Vētra”, Elīna Gluzunova izpildīja dziesmu kopā ar grupu “Instrumenti”, savukārt Klāvam Ozolam pievienojās dziedātāja Aminata.

Pēc skatītāju balsojuma apturēšanas Klāvs Ozols ierindojās trešajā vietā, ļaujot Diānai Paško un Elīnai Gluzunovai nokļūt superfinālā.

Diānai un Elīnai nācās izpildīt vēl pa vienai dziesmai, dodot laiku skatītājiem izlemt par uzvarētāju.

Video: Diānas pēdējā dziesma šovā "X Faktors"

Video: Elīnas pēdējā dziesma šovā "X Faktors"

Šova noslēgumā uzvaras laurus plūca mentora Reiņa Sējāna censone Elīna Gluzunova.

Video: Noskaidrots šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētājs

Foto: Atskats uz šova "X Faktors" trešās sezonas finālu

Visi "X Faktora" fināla balsojuma ienākumi tiks ziedoti labdarības akcijai “Eņģeļi pār Latviju”, maksa par vienu zvanu bija EUR 1,42.

Jau vēstīts, ka bukmeikeri uzvaru prognozēja Diānai Paško.

Kā jau ziņots, abās iepriekšējās sezonās triumfēja mentores Aijas Auškāpas censoņi. "X Faktora" pirmajā sezonā uzvarēja Artūrs Gruzdiņš, bet otrajā - baltkrieviete Kattie.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu