Jaunā "Džumandži" filma startē ar 60 miljoniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
«Džumandži: Nākamais līmenis»
«Džumandži: Nākamais līmenis» Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros 1. vietā startējusi jaunā piedzīvojumu filma «Džumandži: Nākamais līmenis» («Jumanji: The Next Level»), ziņo ārvalstu prese. Filma nedēļas griezumā iekasējusi 60 miljonus dolāru.

Kompānijas "Sony Pictures" lente seko 2017. gada komerciāli veiksmīgajai filmai «Džumandži: Laipni lūgti džungļos» («Jumanji: Welcome to the Jungle»).

Anotācija: Lai izglābtu draugu, pārējiem jāatgriežas spēlē. Tomēr izrādās, ka spēles noteikumi ir mainījušies un nu tajā viss ir citādi. Lai izdzīvotu, draugiem jādodas ceļojumā pa visnoslēpumainākajām un neizpētītākajām pasaules vietām - no sausiem tuksneša plašumiem līdz sniegotām kalnu virsotnēm.

FOTO: Filmas «Džumandži: Nākamais līmenis» pirmizrāde.

Atgādinām, ka deviņdesmitajos gados ļoti populāra bija piedzīvojumu filma «Džumandži» ar Robinu Viljamsu galvenajā lomā - tas bija stāsts par zēnu, kurš ierauts dīvainā galda spēlē un pavadījis tur divdesmit gadus. Abas jaunās filmas ir tāds kā turpinājums stāstam par šo mītisko spēles pasauli. Atšķirībā no deviņdesmitajos gados populārās oriģinālfilmas, jaunajās lentēs darbība norisinās videospēlē.

Jaunās "Džumandži" filmas režisors ir Džeiks Kasdans («Seksa video», «Sliktā skolotāja»), galvenajās lomās - Džeks Bleks («Zosāda»), Dveins Džonsons («Pusotrs spiegs») un Karena Gilana («Gadsimta likme»). 

Filmas reklāmas rullītis. 

2. vietā pagājušās nedēļas līderis «Disney» animācijas filmas «Frozen» («Ledus sirds») turpinājums "Frozen 2" ("Ledus sirds 2"). Filma nedēļas griezumā iekasējusi 19,1 miljonus dolāru.

"Ledus sirds 2"
"Ledus sirds 2" Foto: publicitātes

3. vietā labākajās detektīvu filmu tradīcijās veidota kriminālā komēdija “Uz nažiem” (“Knives Out”), kur lomās redzami tādi aktieri kā Daniels Kreigs (Daniel Craig), Kriss Evanss (Chris Evans), Ana de Armasa (Ana de Armas), Lī Kērtisa (Lee Curtis) un vēl daudzi citi.

“Uz nažiem”
“Uz nažiem” Foto: publicitātes

Jaunākā Klinta Īstvuda biogrāfiskā filma "Richard Jewell" numur 4, bet top5 noslēdz šausmu filma "Black Christmas" ar britu aktrisi Imodženu Pūtsu (Imogen Poots) galvenajā lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu