Par šā gadu desmita aktrisi kronēta Kristena Stjuarte (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX

ASV Nacionālā filmu kritiķu biedrība (Hollywood Critics Association), kas agrāk pazīstama kā Losandželosas Kino kritiķu asociācija paziņojusi šā gadu desmita aktrises vārdu. Tā ir Kristena Stjuarte (Kristen Stewart).

29 gadus vecā aktrise, kas pasaules slavu ieguva ar "Krēslas" vampīrsāgas filmām, apbalvojumu saņems 2020. gada 9. janvārī, kad notiks oficiālā ceremonija. 

Pēdējos gados Stjuarte redzama vairākās citās filmās, to skaitā "The Runaways", "Personal Shopper" ("Personīgā stiliste"), "Clouds of Sils Maria" un asa sižeta lentē "Charlie’s Angels" ("Čārlija eņģeļi").

Pagājušogad kopā ar Hloju Sevinjī (Chloë Sevigny) viņa redzama lesbiešu trillerī "Lizzie". Filma, kuru režisējis Kreigs Makneils (Craig Macneill) vēsta par slaveno 1892. gada Lizijas Bordenas slepkavības lietu.

Aktrise Kristena Stjuarte sākusi valkāt apģērbus, kas līdzinās viņas mīļotā vīrieša Roberta Patinsona tērpiem
Aktrise Kristena Stjuarte sākusi valkāt apģērbus, kas līdzinās viņas mīļotā vīrieša Roberta Patinsona tērpiem Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Nesen Stjuarte, kas 2017. gadā atzina, ka ir biseksuāla. Vēlāk kādā intervijā viņa minēja, ka Holivudas bosi viņai ieteikuši slēpt savu seksualitāti, lai iegūtu labākas lomas. "Tu sev izdarīsi pakalpojumu, ja publiski neiesi ielās, turot savas draudzenes roku, tā tu varētu arī tikt pie kādas Marvel lomas," viņa atstāstījusi kāda teikto.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu