Ventis ierodas pie Magones ar izlīgumu; viņas vīrs sarīko publisku skandālu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šovu zvaigzne Magone Šutoviene policijā ierosinājusi vairākas lietas pret sava bērna tēvu Venti Vītolu. Nu Ventis ieradies ar izlīgumu pie Magones, bet viņas vīram tas nebūt nepatīk. 

Jau iepriekš ziņots, ka šovu zvaigzne Magone Šutoviene policijā ierosinājusi vairākas lietas pret Venti Vītolu - sava bērna tēvu viņa vaino gan psiholoģiskā, emocionālā un seksuālā vardarbībā, kas pret Magoni īstenota laikā, kad abi kopīgi dzīvojuši Kandavā, gan draudiem pavērst ieroci un publiskiem apmelojumiem.

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā Ventis būs beidzot gatavs risināt abu attiecības sarunu ceļā un negaidot izjauks Ziemassvētku svinības, kurās kopā ar Magoni būs pulcējusies arī Žanna Dubska un Jaroslavs Barišņikovs ar savu dzīvesbiedru Kārli.

Ventis ir pārliecināts, ka gada izskaņā ir jāiespēj nolīdzināt visas nesaskaņas, lai jauno gadu var sākt ar jauniem spēkiem, tāpēc būs ieradies, lai Magonei celtu priekšā ar juristu palīdzību sagatavotu mierizlīguma piedāvājumu. Ieraugot uz vairākām lappusēm sagatavoto līgumu, Magone paziņos, ka viņai nepieciešams laiks tā izlasīšanai un uz karstām pēdām noteikti nav gatava neko parakstīt. Tāpat, redzot, ka Ventis ieradies kopā ar savu dēlu, piedāvās viņam satikties ar viņa pusbrāli Raimondu.

Ar to gan mierā nebūs Žanis, kurš, uzzinot, ka ieradies Ventis, dosies ar viņu skaidroties un sarīkos publisku skandālu. Žanis apvainos Venti, ka viņa nolūki nemaz nav tik tīri un ka viņš nemitīgi melojot.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu