"Ērkšķu" Andželika kardināli mainījusi savu dzīvi (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” trešās sezonas dalībniece Andželika pusgadu pēc šova beigām atklāj, kā mainījusies viņas dzīve.

Iepriekš Andželika mēdza “plostot” pat vairākas nedēļas pēc kārtas, bet kopš projekta sākuma jaunā sieviete nav lietojusi ne gramu alkohola un izskatās patiešām lieliski – kļuvusi sievišķīgāka, no dziļiem laukiem pārcēlusies uz Jēkabpils pusi, strādā ēdināšanas jomā un ir laimīga, jo atradusi arī savu otro pusīti.

Uz “Ērkšķiem” Andželika atnāca brīdī, kad pēc smagas traumas nesen bija atguvusi spēju staigāt un bija apņēmības pilna atmest dzeršanu, kā arī būt mīloša mamma savam vairākus gadus nesatiktajam dēliņam.

“Tas nav vienkārši,” par savu cīņu ar alkohola atkarību saka Andželika. Taču brīžos, kad klājas grūtāk un rodas vēlme padoties, viņa atceras sev iepriekš dotos solījumus: “Man ir mērķi, uz kuriem tiekties. Bet, ja es atkal sākšu lietot alkoholu, tie pazudīs kaut kur nebūtībā,” pārliecināta ir Andželika.

Daudzi projekta skatītāji turēja īkšķus ne tikai par to, lai Andželika spētu īstenot pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē un cīnīties ar veselības likstām, bet arī lai viņai izdotos atjaunot attiecības ar dēliņu, kuru audzina Andželikas audžuvecāki. Nu sieviete atklāj, ka abi atkal atraduši ceļu viens pie otra un ar dēlu sazvanās gandrīz katru dienu. “Es neteikšu, ka esmu galīgi laimīga, bet pagaidām esmu ļoti apmierināta ar sevi. Esmu priecīga, ka izdevies sasniegt tik daudz un, lai ari cik grūti bijis, es neesmu padevusies,” par to, kā iegrozījusies viņas dzīve pēc “Ērkšķiem”, saka Andželika.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu