TV ekrānos atgriežas šovs “Zvaigznes ceļo”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

​Jau no 10. janvāra piektdienās plkst. 18:10 kanālā TV3 sāksies šova “Zvaigznes ceļo” jaunā sezona.

Tajā sešu sēriju garumā Latvijā iemīļotas un cienītas personības dosies piedzīvojumos uz sešām dažādām valstīm, lai iepazītu jaunas vietas, cilvēkus, tradīcijas un atrastu katras valsts “atslēgu”!

Īstu adrenalīna cienīgu notikumu virkni ceļojumā uz Sočiem piedzīvos dziedātājs Normunds Rutulis, garšas izpētes un pozitīvisma piepildītu ceļojumu uz Portugāli piedāvās šefpavārs Elmārs Tannis, savukārt iepazīt gleznaino Īriju dosies mūziķe Elizabete Gaile. Mūziķis Markus Riva dosies ekspedīcijā uz Ukrainu, kur pārbaudīs savu izturību Karpatu kalnos un iepazīsies ar Ļvovas pilsētu, mūziķis un dīdžejs Horens Stalbe ielēks pēdējā vagonā, lai nokļūtu Armēnijā, bet sezona noslēgsies ar karstu ceļojumu uz Šrilanku, kur tējas garšas meklējumos dosies televīzijas seja Jana Duļevska.

Normunds Rutulis: “Soči jau pēc būtības skan vilinoši, tādēļ bija vajadzīga vien viena minūte laika, lai teiktu ”jā”. Nekad nebiju iedomājies, ka viena nedēļa paies tik intensīvos un, jāteic, pat diezgan ekstrēmos pārbaudījumos. Brauciens pa F1 trasi, velobrauciens pa kalnu bezceļiem, trakošana Soču atrakciju parkā, izpeldēšanās ar delfīniem, un galu galā mūsu operatora benefice, izlecot ar gumiju no 209 metru augstuma Skyparkā, uzšāva adrenalīnu līdz maksimumam. Soči sniedz iespējas visām gaumēm un maciņiem.”

Elmārs Tannis: “Portugālē ir forša virtuve, produkti un ar prieku devos pētīt šīs zemes gastronomiskās lietas – kastaņus, kūciņas, ielu krodziņus. Apbrīnojams ir kūciņu bums.. Pilnīgi visur ir laba ēdienkarte, laba izvēle un, protams, kūciņu un vīna kultūra! Okeāna piekraste ievelk tā, ka gribas, lai laiks apstājas. No sērferiem līdz milzīgām klintīm, un klimats, kas visu gadu ir silts. Es mīlu Portugāli, un noteikti braukšu vēl un vēl. Un dariet to arī jūs!”

Elizabete Gaile: “Ar auto nobraukti ap 1600 kilometru, kas palīdzēja atklāt Īrijas sirdi – dabas skaistumu, vēsturi un cilvēkus. Man patika ceļojuma brīvības garša – mežonīgais Atlantijas ceļš, muzicēšana Belfāstā, nokļūšana fermā, kurā suņi pārrauga aitas, neskaitāmi dabas skati un gadsimtiem senā vēsture, kura par sevi atgādināja ik uz soļa.”

Markus Riva: “Kaut uz šo valsti dodos vismaz 20 reizes gadā, šis ceļojuma piedāvājums šķita vilinošs. Nokļūt citā Ukrainas pusē – Ļvovā un Karpatu kalnos - attaisnojās pilnībā, jo iepazinu ukraiņu piedāvājumus ceļošanai. Noderīgi ir izceļoties pa kalniem un tad veldzēties ukraiņu pirtī vai izbaudīt SPA kūri un noslēgt nedēļu Ļvovā. Izklaide mijās ar vēsturi un piedzīvojumiem. Viesmīlība, ukraiņu ēdiens, Lvovas jumti, šokējoši smalkais Edem SPA, kaislīgs brauciens ar kvadriciklu pa kalniem iekaroja arī manu sirdi!”

Horens Stalbe: “Zvans par Armēniju mani satrieca vislabākajā nozīmē. Šķiet, ka klusībā biju gaidījis šādu brīdi. Tā kā par šo zemi es zinu ļoti daudz, tad prieks bija ar to sastapties klātienē. Armēnijas seno laiku vēsture atgādina ik uz soļa, un te jūtama spēcīga tautas saliedētība, jo, kā zināms, armēņi ir izkaisīti pa visu pasauli. Ceļojums bija arī piedzīvojumiem bagāts, kurā plaši tika baudīta armēņu virtuve, kalnu skaistums, slavenās baznīcas un viesmīlība. Noteikti atgriezīšos šajā zemē!“

Iepazīstiet jaunus ceļojumus kopā ar šovu Zvaigznes ceļo no 10. janvāra ik piektdienu plkst. 18:10 kanālā TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu