Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/kivicsskulme/

Kā jau katru nedēļu, esam apkopojuši slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brīvdiena #ģimene #būtkopā #nofilter #latvija??

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cozy sundays are my favorite ⛄️

A post shared by KARLINA CAUNE (@karlinacaune) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kā Jums šķiet, kurā brīdī sākas gremošanas (lasi - ēšanas) process? ? Mutē?! Nav nepareizi, bet es teiktu, ka vēl pirms tam tomēr ? smadzenēs. Jo ieraugot, sasmaržojot ēdienu, smadzenes jau sūta signālus gremošanas orgāniem/dziedzeriem, lai tie gatavojas pārtikas uzņemšanai, ražo gremošanas sulas un enzīmus. Par to ir viegli pārliecināties ar klasisku triku. Tikai iedomājoties par citronu - mutē saskrien siekalas. ? Daudzi zina, ka ir kārtīgi jāsakošļā ēdiens, lai neapgrūtinātu pārējo gremošanas orgānu darbību ar neatbilstošu (steigā izveidotu, nepabeigtu) pārtikas kumosu, kas ilgtermiņā var novest pie hroniskiem gremošanas traucējumiem. Bet košļāšana būs apzinātāka un lēnāka, ja neizlaidīsim arī pašu, pašu pirmo soli - ēdiena izvēle un tā ievērošana. ? Jo lēnāks un apzinātāks šis posms, jo veselīgāks un labāks turpmākais gremošanas process. ?? Jo katram gremošanas posmam ir savs uzdevums. Mutē - kārtīgi sasmalcināt pārtiku (jo kā jau zināms, kuņģī zobu nav) un sākt šķelt ogļhidrātus, kuņģī tiek šķeltas olbatumvielas, aizkuņģa dziedzeris izdala enzīmus, lai turpinātu šķelt uzturvielas, tievajā zarnā turpinās uzturvielu šķelšanās un sākas arī to uzsūkšanās asinīs, lai varētu apgādāt mūsu audus ar enerģiju, būvmateriāliem un citām nepieciešamajām vielām, kas ir pārtikā, resnajā zarnā uzsūcas ūdens un sāļi. Katram savs uzdevums. Bet, jo apzinātāks būs sākums, jo veiksmīgāks noritēs viss process. Kā jau visur dzīvē, vai ne? :) Ar ko sākt? Zinu, ka mūsu laikmeta steiga dara savu. Mēs mēdzam ēst un runāt pa telefonu, skatīties TV, ēst pie stūres, pa ceļam utt. Arī man tā gadās! Nesākšu moralizēt, ka tā ir necieņa pret ēdienu un sevi! Bet skaidrs ir viens, ja mēs ēšanas laikā darām vēl kaut ko, tad gremošanas orgāni ir neizpratnē, kas notiek, vai būs ēšana un gremošanas orgāniem jābūt gatavībā vai ēšana šobrīd nav prioritāte, jo jātiek galā ar kādu stresu, “iedarbinot” simpatisko nervu sistēmu, kas samazina gremošanas sulu izdalīšanos. Nav jāmin 3 reizes, ir saprotams, ka gremošanas process nebūs veiksmīgs. ❌ Smaguma sajūta pēc ēšanas ir mazākās sekas. Turpinājumu meklē, šķirstot bildes ;)

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mūsu vakariņas ?

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paldies par vakardienu, tas, patiesi, bija iedvesmojoši❤ #kurmene #uzcelsavubaznicu

A post shared by Dita Lūriņa (@ditalurina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šodiena bija līdz šim siltākā ceļojuma diena! Priekā! #egypt #vacation #rantex #today

A post shared by [Ex] da Bass (@officialexdabass) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paviesojas @muzikalabanka Jautrā kompānijā atklājām savu top3 #muzikalabanka

A post shared by Jānis Stībelis (@janisstibelis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

f*ck off! sorry, I mean good morning ☀️

A post shared by A L I S E M I Č U L E | vegan (@alisewild) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favourite drink every winter is spicy hot chocolate! Even though I’m now in Miami, i love this season and even here I managed to make this drink for my family! ❤️?☕️ ⠀ Wanted to share with you my absolutely favourite healthy hot chocolate recipe, will share it in here ⬇️, in my stories and on @kubasova.gatavo in Latvian in the next few days! ? ⠀ Even though first thing that comes to our mind when we think of it is fatty, sugary, unhealthy drink ❌ actually pure cocoa has numerous health benefits! It is one of the richest sources of polyphenols, that have potent antioxidant and anti-inflammatory effects. ?? It also lowers blood pressure, risk of heart attack and stroke, improve brain function and mood, may have cancer-protective properties and many, many more. ? ⠀ To make healthy hot chocolate, its important to choose pure, high quality coco powder and not add much sugar and fat. ✅ ⠀ Here is my favourite recipe, that is little spicy and will definitely warm you up! ⠀ • 350ml almond mylk • 150ml (fresh) orange juice • 4 tbsp pure unsweetened cocoa powder • 2 tbsp maple syrup (or coconut sugar or erythritol) • 1/2 teaspoon cinnamon • 1/4 teaspoon ginger • Pinch of cayenne • Pinch of sea salt ⠀ In a small saucepan warm mylk, juice, add all the other ingredients until dissolved. Serve with whipped coconut cream, coco powder, orange zest or marshmallows. ⠀ Enjoy! What is your fave hot coco recipe❓ If u make this, please let me know! ❤️ ⠀ ?: @ulricwolf

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cooking is my therapy ??‍? Pirms vairākiem gadiem manā dzīvē parādījās jauna mīlestība - ēst gatavošana! Un es to patiesi iemīlēju, jo ēst gatavošanas process mani ļoti nomierina un relaksē. Tā ir īsta meditācija mūsu stresainajā ikdienā būt šeit un tagad. Tieši tapēc manas brīvdienas lielākoties tiek pavadītas šeit - virtuvē, kurā es relaksējos pēc aizvadītās nedēļas. Kāpēc tieši veselīgās receptes? Man liekas to jau Jūs zinat ❤️ mana otra lielā dzīves mīlestība - Fitness draudzējas tieši ar veselīgu uzturu! kā cimds ar roku. No sirds novēlu visiem atrast kaut ko kas ļauj patiesi būt šeit un tagad. ??

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VAJAG #SELFLOVE? Es ceru, komentāros būs idejas!!! ? Nedomāju gan, ka šai bildei būs daudz ❤️, bet man vajadzēja kaut kā piesaistīt jūsu uzmanību un man vienkārši ir drusku apnicis likt tikai sevi Instagramā. ? Nu tā, uzmanība ir pievērsta un tagad saku- MAN VAJAG JŪSU PADOMU. Bet vispār es domāju, ka jūsu ieteikumi noderēs daudziem, tieši tādēļ es izdomāju, ka tieši jāliek posts, kuru redz visi, nevis storiji, kā es sākotnēji biju domājusi. ?Vienvārdsakot. Atceraties, ka es iepriekšējā postā teicu- mans 2020.gads ir par pašizaugsmi, mīlestību un laiku pret sevi un savu ķermeni, par neizdegšanu, par līdzsvaru, par apstāšanos, par ceļu iekšpus sevis un tā tālāk. Un kad es domāju-kas man palīdz sapildīties-atskatoties uz 2019.gadu- noteikti tās ir bijušas kādas procedūras, rituāli, retrīti, kas bijuši manam ķermenim, prātam un garam. Es gribu padalīties ar to, kas ir palīdzējis man, bet noteikti vēlētos uzzināt- kādas pērles mums te Latvijā ir pieejamas, jo es pieņemu, ka es daudz ko nemaz nezinu un neesmu mēģinājusi. ? TAD NU JAUTĀJUMS JUMS - bez kādiem sava ķermeņa, prāta vai dvēseles rituāliem un/vai pieredzēm jūs vairs nevarat iedomāties savu dzīvi, atpūtu, restartu, izaugsmi? Lūdzu uzrakstiet un padalaties komentāros! ? ja tādu jautājumu uzdotu man - es noteikti uzrakstītu savu TOP: ? meditācijas retrīti “Elijas namā” un @integralasizglitibasinstituts - par šiem jau daudzās intervijās esmu rakstījusi, komentāri lieki - tā pieredze mani veidojusi par to, kas es esmu ❤️ ? pirts rituālu pieredze tepat Rīgā pie @saulespirts Viestura un @ziedlejas pie Viļņa - vietas, kur es sapratu - ka levitēt ir iespējams un apreibt vairs gribas tikai no mīlestības un pirts. ❤️ ? masāžas procedūras, kas spēcīgi apmīļo katru muskulīti un saliek kopā kauliņus - centrā “ReCure” (eju vienmer pie indiešu izcelsmes puišiem) un relaksācijas masāža ,pie manām divām fejām, kuras man ir kaut kas pat vairāk par fejām - kosmetologs un ķermeņa kopšanas speciālists @alsakovich un dūla/masiere Gunita Jansone. Ņemot vērā, ka mana mīlestības valoda ir ķermeņa pieskārieni-tieši masāžas es baudu, kā kaut ko maģisku! Kuras ķermeņa procedūras ir jums topā? (Turpinājums komentāros...)

A post shared by dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tu esi tas, ko tu ēd! Reāli besī! Varētu padomāt, ka cilvēka mentālā veselība slēpjas uzņemtā uztura daudzumā. Es neesmu tas, ko es ēdu. Es esmu tas, ko es domāju, kā es domāju un kā es izvēlos pavadīt savu laiku un kādas ir manas prioritātes. Kāpēc cilvēkiem ir tendence kaut ko spriedelēt par citiem, neredzot kopainu. Nesen viena mana paziņa atteicās no laba darba, kad darba devējs viņai pārmeta, ka šī nu esot nenormāli par tievu un noteikti slimo ar kaut ko utt. Kāpēc sabiedrībai vispār būtu jālien tur, kur nevajag. Jāspriedelē par izskatiem un pašiem jāizdomā kaut kāda sveša cilvēka realitāte. Jā, es esmu apaļa. Jā, es esmu uzēdusi savu virssvaru, apēdot emocijas un nevis ar kūkām, bet gan ar veselīgām receptēm un kvalitatīvām maltītēm. Jā, es uzēdu savu svaru, jo ēdu par daudz. Un kas par to? Nesen redzēju kāda ārsta nošērotu video Facebook, kur viņš apgalvoja, ja cilvēks ēd veselīgi un sporto, viņam nevar būt liekais svars! Es neesmu ārsts, bet saku jums – bulšits. Jo liekā svara sakne ir galvā! Vienalga, cik veselīgi Tu ēd vai neēd. Ja nav stopkrāna – sāta signāla, tad nav. Ja gribas sevi žēlot ar pārtiku, tad gribas, un tā pārtika VAR būt veselīga! Un es ticu un es zinu, ka kārtot galvu nav vienas dienas jautājums un arī iemācīties pareizi ēst un ieklausīties organismā nav vienas dienas jautājums. Un ziniet ko? Pirms kliegt kādam citam "Tu esi tas, ko Tu ēd" varbūt vajag vairāk pastrādāt ar savu galvu. Kur ir tavs bodypositive trūkums, ka Tu nespēj pieņemt citus ar visiem plusiem un mīnusiem, kā arī nespēj dzīvot savu dzīvi, neuzspiežot citiem savas idejas un standartus. Es esmu tas ko es domāju! Mēs visi esam tas ko mēs domājam par sevi , sabiedrību utt. Domājam un nevis ēdam! Neļauj citu cilvēku tekstiem ietekmēt sevi! Visas transformācijas sākās galvā! Un katrā dzīves posmā ir savi notikumi, lietas un ķermeņa formas. #effyourbodystandarts #tuesitaskotuēd #pārdomas #blogger #latvianblogger #mentālāveselība

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starmeši krāso oranžus matus.

A post shared by Daira Zīle (@dairazile) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ ?vīrs

A post shared by Kristīne (@kristine.dzen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full glamour! ? Tā mani patiesībā cilvēki redz uz ielas, kamēr aizšļūcu līdz "īstajai" vietai, kurā fočēties (bildes no fotosesijas dažus postus atpakaļ). Ja godīgi, tad man visa tā "perfekto" bilžu būšana diezgan apnikusi. ? Tāpēc jau pagājušajā gadā nolēmu (un drusku arī reizi pa reizei sanāca) ielikt kaut ko sulīgāku no ikdienas dzīves vai manas muļķošanās. ? Man liekas forši, ka katram Instagram nozīmē kaut ko citu. Es zinu, ka man tas noteikti ir par KOMUNIKĀCIJU, par cilvēkiem, viedokļiem, domām. Es gribu veidot sarunu, nevis "atrādīt" savu "ideālo" dzīvi, mantas, dibenu un tā tālāk. ? Un, protams, ka arī lietiņas un dibeni ir forši (un ļoti vajadzīgi), bet es šoreiz par līdzsvaru. ?? Šogad mans mērķis un piepildījums būs domu maiņa, izaugsme, kopā būšana un visādas pozitīvas emocijas, kuras varu sevī un citos izraisīt. Es gribu, lai mēs visi kopā varam sasniegt vairāk, justies labāk un būt viens pret otru vēl mīļāki un saprotošāki! ? Man tas ir dikti, dikti svarīgi! Jo es zinu, kā tas ir justies bēdīgi, vientuļi, bezjēdzīgi, neticot sev, nezinot, kurp ej un ko gribi darīt. Nesaprotot, kā mainīt savu dzīvi, savas domas, savas iespējas, situāciju.. Es to visu TIK LABI saprotu. ♥️ Un tāpēc mans mērķis ir palīdzēt ievirzīt domāšanu pozitīvās pārmaiņās, domās, kas palīdzētu augt, attīstīties un būt mierā un laimē. ? P.S. Par mantiņām runājot.. ?? Dažas no jums interesējās, kā valkājas @crocslatvija zābaciņi. Tie kaut kā pamatīgi izkonkurē visus citus apavus, tiklīdz jādodas pastaigā ar @marijathehusky. Tiešām no sirds iesaku. Man tā bija dāvana no zīmola novembrī, un esmu baigā starā! Viegli, ūdensizturīgi, silti (ideāli dažiem + grādiem) un ar labu liesti. ?

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jaunais gads iesākts ar daudzām emocijām ??

A post shared by Emīlija ? (@sudrabakaija) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? p a s s i o n ?

A post shared by PATRISHA (@patrishamusic) on

Tēmas

Uz augšu