"Neviens nepiedāvāja palīdzību!" Uģis Joksts par pārvietošanos ar kruķiem (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Pasākuma vadītājs Uģis Joksts piedalās Klientu apkalpošanas Goda balvas svinīgajā apbalvošanas ceremonijā Ministru kabinetā.
Pasākuma vadītājs Uģis Joksts piedalās Klientu apkalpošanas Goda balvas svinīgajā apbalvošanas ceremonijā Ministru kabinetā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Jau ziņots, ka LTV personība Uģis Joksts divus mēnešus pārvietojas ar kruķiem. Nu viņš atklāj, kā uz savas ādas izbaudījis mūsu sabiedrības toleranci. 

Kā atklāj Joksts, viņš saskāries ar visai nepatīkamu situāciju, esot kādā benzīntankā. "Piemēram, aizbraucu uz benzīntanku, kur man kurjers bija atvedis paku. Pārdevēja man to iedeva, es noliku to uz grīdas un stūmu uz priekšu ar kruķi.

Benzīntankā sēdēja čalis, ēda kebabu un ar interesi noraudzījās uz mani.

Kad biju aizstūmis paku līdz telpas vidum, pārdevēja iesaucās: "Ārprāts, es nepamanīju, tūlīt palīdzēšu!" Bet čalis turpināja skatīties," situāciju izdevumam "Privātā Dzīve" atminas Joksts.

"Reiz līdz kasēm stūmu ar kruķi pa veikala grīdu tomātu sulas paku, jo ar kruķiem rokās nevaru nest arī groziņu. Neviens nepiedāvāja palīdzību. Varbūt cilvēki neapzinās, ka var palīdzēt," spriež Uģis. 

Jau ziņots, ka Uģim ir lauzts mazais liela kauls. 

Raidījumu vadītājs gan mierina, ka līdz pavasarim viņš būs atkopies.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu