Foto ⟩ Plikumi un šķēlumi: dāmu stils "Critics' Choice" ceremonijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 12. janvārī, Santamonikā notika kino godalgas "Critics' Choice" ceremonija. Arī šoreiz dāmas uz sarkanā paklāja priecēja ar īpaši izaicinošiem tērpiem. Apskati foto!

Jau ziņots - kā labākā filma tika godināta režisora Kventina Tarantīno lente "Once Upon a Time... in Hollywood" ("Reiz Holivudā").

"Reiz Holivudā" saņēma arī labākā oriģinālā scenārija un scenogrāfijas godalgas.

Britu režisora Sema Mendesa filma "1917" saņēma godalgas par montāžu un operatora darbu, bet dienvidkorejieša Pona Džunho filma "Parasite" ("Parazīts") tika godināta kā labākā filma svešvalodā.

Hoakins Fīnikss par lomu filmā "Joker" ("Džokers") saņēma labākā aktiera godalgu, bet Renē Zelvēgere labākās aktrises balvu par veikumu filmā "Judy" ("Džūdija").

Balvas par labāko veikumu otrā plāna lomās saņēma Lora Derna par lomu filmā "Marriage Story" ("Laulības stāsts") un Pits par savu veikumu "Reiz Holivudā".

Edijs Mērfijs tika pagodināts ar balvu par sasniegumiem mūža garumā kino. Viņa filma "Dolemite Is My Name" arī uzvarēja labākās komēdijas kategorijā.

Roberts de Niro un Als Pačīno saņēma godalgu par labāko aktieru ansambļa veikumu filmā "The Irishman" ("Īrs").

Televīzijas godalgu grupā dominēja seriāls "Fleabag" ("Draņķe"), kas saņēma trīs balvas, arī labākās komēdijas godalgu. Labākās televīzijas drāmas balvu saņēma seriāls "Succession" ("Mantinieki").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu