Vendija Viljamsa publiski paņirgājas par "Džokera" galvenā aktiera zaķalūpu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/ AFP

ASV sarunu šova "The Wendy Williams Show" vadītāja publiski pasmējusies par filmas "Džokers" galvenā aktiera Hoakina Fīniksa zaķalūpu, tādā veidā izpelnoties nosodījumu no cilvēkiem visā pasaulē. 

Ēterā Viljamsa pauda savu viedokli par Fīniksa "netradicionāli pievilcīgo izskatu". 

Raksturojot aktieri kā "savādi pievilcīgu", viņa sākumā komentēja viņa "caururbjošo skatienu", pēc tam kritizējot rētu uz aktiera augšlūpas, ko bieži maskē bārda.

"Kad viņš noskuj ūsas, viņam ir matiņu līnijas rēta. Viņam ir viens no tiem - kā to sauc? Virslūpas šķeltne, sprauga lūpā," viņa teica kamerā. 

Pēc tam viņa izsmejoši pie lūpas pielika pirkstu, attēlojot Fīniksa zaķalūpu - bieži sastopamu iedzimtu defektu, kas rodas, ja mazuļa lūpa vai mute grūtniecības laikā nav pareizi attīstījusies.

Viljamsas rīcība gan nevienu neuzjautrināja, un cilvēki, tai skaitā slavenības, bija nepatīkami pārsteigti par šova vadītājas nekompetenci un apvainojumiem. Kāds skatītājs pat atvēra tiešsaistes petīciju, lai panāktu, ka Viljamsa tiek atlaista no darba. 

Šoku par Viljamsas rīcību vairākos ierakstos izteica arī pasaulslavenā mūziķe Šēra, pieprasot atlaist viņu no šova, jo šāda klaja ņirgāšanās varot ietekmēt jebkura cilvēka pašapziņu. "Es nevaru apvaldīt dusmas! Es zinu šādus cilvēkus un bērnus, viņi iet cauri ellei!"

Niknumu pauda arī amerikāņu futbola spēlētājs Adams Bighilss, kuram zaķalūpa bijusi gan pašam, gan arī viņa dēlam. Sportists rakstīja, ka tieši tobrīd viņa dēlam notikusi lūpas korekcijas operācija, tādēļ tik klaja ņirgāšanās esot vairāk kā aizskaroša.

Saņemot tik krasu reakciju, Viljamsa atvainojās par saviem vārdiem, rakstot, ka ziedos naudu klīnikai, kas veic zaķalūpas korekcijas, lai tādējādi atvainotos cilvēkiem, kuri ir saistīti ar virslūpas šķeltņu kopienu.

Daudzi gan norādīja, ka ar Viljamsas lakonisko atvainošanos nepietiek - viņai par saviem vārdiem būtu jāuzņemas lielāka atbildība. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu