Kiviču pāris skaidro, cik atklāti runās par Lienes grūtniecību (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Nule tapis zināms, ka pašmāju skandalozākais šovbiznesa pāris Andris un Liene Kiviči ir bērniņa gaidībās. Nu abi saviem sekotājiem pavēstījuši, cik daudz atklās par gaidību laiku. 

Lai arī par Lienes grūtniecību bija nojaušams neilgi pēc pāra kāzām, kad Liene kādā video šķietami iekliedzās: "Es esmu stāvoklī!" - abi priecīgos jaunumus pavēstījuši vien tagad. 

"Mīļie draugi! Tā ir patiesība - mums ar Lieni Kiviču būs mazulis! Mēs to ļoti gribējām, un tas ir piepildījies! Par mazuļa dzimumu pagaidām neko nezinām, un, visdrīzāk, ka līdz brīdim, kad būs pienācis laiks, patiesību par to mēs paturēsim pie sevis. Mēs esam laimīgi! Paldies visiem, kas ir ar un par mums. Par atklātību, patiesību un mīlestību!"  sociālajos tīklos pavēstīja Kivičs.

Savukārt kāds Lienes sekotājs interesējies, vai pāris plašākai publikai atbildēs uz jautājumiem par gaidībām. Viņa atbildējusi izvairīgi. "Privāti zina mans vīrs un dakteris. Atklāsim tik daudz, cik paši vēlēsimies un ko nevar noslēpt, to tāpat uzzināsiet. Es varu padalīties ar padomu, ja nepieciešams!" vietnē "Instagram" izteicās Liene, kura ir ceturtajā grūtniecības mēnesī

Jau vēstīts, ka Andris un Liene Kiviči mija gredzenus 3. janvārī. Pāri vieno romantiskas attiecības kopš 2018. gada novembra. 

Uz augšu