Žagara sieva neesot iepriecināta par vīra jauno amatu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Žagars
Juris Žagars Foto: LETA

23. janvārī tapa zināms, ka konkursā uz Dailes teātra valdes locekļa amatu uzvarēja šī teātra aktieris un uzņēmējs Juris Žagars. Žurnālam "Privātā Dzīve" Žagars atklāj, ka viņa sieva par gaidāmajām pārmaiņām nav iepriecināta. 

"Mums bija konkrēti plāni - nākamo gadu gribējām dzīvot Londonā. Pieteicos studēt "The London Academy of Music and Dramatic Art", un mani dokumenti tika pieņemti. Paralēli mani pieņēma vienā no lielākajām un ietekmīgākajām Londonas aktieru aģentūrām, un man sāka pienākt piedāvājumi filmēties seriālos, kur es varētu nedaudz nopelnīt. Tur ir pieprasīti aktieri manā vecuma grupā un ar akcentu. Tāpēc visu dzīvi nākamajā gadā mēs ar sievu jau bijām izdomājuši," savas ieplānotās ieceres nu izsvītro Žagars.

"Šis lēmums - kļūt par Dailes teātra direktoru - manu sievu ļoti neiepriecina. Trūdija tomēr ir nodzīvojusi 12 gadus Latvijā, un viņai šķita, ka būtu tikai godīgi, ja vienu gadu abi pavadītu Londonā," atklāj jaunais Dailes teātra vadītājs. 

Atgādinām, ka oktobrī Dailes teātra direktors Andris Vītols pieņēma lēmumu pēc desmit gadu ilga darba atstāt amatu. Viņa lēmums sekoja pāris nedēļas pēc tam, kad aktieru īstenotā "apvērsumā" amatu pameta teātra mākslinieciskais vadītājs Dž.Dž. Džilindžers.

Amata pienākumu pildīšanu Žagars no līdzšinējā teātra direktora Andra Vītola pārņems 2. martā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu