Zināms, kad nāks klajā Karīnas Račko piektais erotiskais romāns (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/racko.karina/

Viena no populārākajām un veiksmīgākajām latviešu rakstniecēm Karīna Račko jaunā gada sākumā sākusi darbu pie sava nākamā romāna. 

Janvāra nogalē enerģiju un iedvesmu topošajai grāmatai Račko smēlās Ēģiptē, kur atpūtās kādā Šarmelšeihas kūrortā tuksnešu ielokā un Sarkanās jūras krastā.

“Uz Ēģipti devos jau ceturto reizi, jo tā ir viena no manām mīļākajām valstīm – pretmetiem bagāta, kulturāli fascinējoša, šokējoša un apbrīnojama,” iespaidos par leģendāro faraonu zemi dalās Račko.

Ceļojuma laikā tika atzīmēta Karīnas vīra Kristapa 34. dzimšanas diena, savukārt pati rakstniece kopā ar meitu un mammu izbaudīja privātu peldi ar delfīniem. Tā kā slavenās Kairas piramīdas un Luksoras tempļu drupas Račko apmeklējusi jau iepriekš, šoreiz viņa lielākoties atpūtās pie baseina, ļaujoties Ēģiptes karstās saules stariem un plānojot jaunās grāmatas sižetu.

“Interesanti, ka pasākumos daļa no manām lasītājām – visbiežāk sievietes gados – lūdz, lai uzrakstu vēl kādu skaistu pasaku, līdzīgu pirmajām grāmatām, savukārt jaunāka gadagājuma lasītājiem visspēcīgākās emocijas rosinājis tieši pēdējais romāns “Sasietā”,” atklāj Račko. “Es turpinu pieturēties pie principa – rakstot uzticēties savām sajūtām.

Vēlos skaļi un atklāti runāt par neglītāko, sāpīgāko, zemiskāko, ar ko cilvēki nereti sastopas, veidojot attiecības un emocionāli atkailinoties otram, bet par ko sabiedrībā joprojām pieņemts klusēt.

Saņemot atsauksmes par pēdējo grāmatu, sapratu, cik sievietēm tas ir svarīgi, cik ļoti izdomāts stāsts var rezonēt ar reālu pieredzi, sajūtām, pārdzīvojumiem. Taču apsolu, ka pilnībā no pasaku elementiem neatteikšos.”

Jauno grāmatu plānots izdot gada nogalē, taču jau drīzumā Račko daiļrades cienītājiem gaidāms cits īpašs notikums – “Royal Dance Studio” kaislīgā un jutekliskā dejas izrāde pēc Račko bestsellera “Samaitātā” motīviem, kuras pirmizrāde notiks 13. martā koncertzālē “Studio 69”.

Foto: Karīnas Račko grāmatas "Sasietā" prezentācija

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu