Iepazīsties! "Lauku sētas" jaunās sezonas brašuļi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes/TVNET kolāža

Jau no 20. februāra TV3 būs skatāms plaši apspriestais šovs "Lauku sēta", kurā šogad piedalās tikai puiši! Iepazīsties ar visiem 12 dalībniekiem!

Smukulītis Gustavs Daniels Vilde (25 gadi, Ogre)

Gustavs pēc profesijas ir viesmīlības pakalpojumu speciālists un strādā par bārmeni. Audzis laukos, tādēļ par saviem spēkiem un spējām nemaz nesatraucas. Būvēs, raks, mēslus mēzīs - visu, kas būs nepieciešams.

Foto: publicitātes

“Esmu smukulītis Gustavs, un gan jau ka saimnieci izdosies kaut kā apvārdot, bet tajā pašā laikā esmu gatavs sevi pierādīt! Šovā svarīgi ir sadraudzēties ar spēcīgākajiem dalībniekiem, jo vājākie jau paši atsijāsies. Ar meitenēm jau kaut ko sarunāt būtu pavisam viegli, nedaudz pasmaidīt, parunāt un viss būs kārtībā, bet meiteņu jau nav... Ir, protams, jāstrādā, bet galvenais, lai neviens pret tevi nenostājas. Strādāšu un baudīšu vasaru, galvenais, lai visi būtu jautri un nebūtu pilnīgi lauķi.”

Bezbailīgais Ingus Ozols (23 gadi, Saldus)

Algotu darbu nestrādā, bet piepelnās gadījuma darbos, parasti celtniecībā. 15 gadu vecumā bija Latvijas čempions svarcelšanā, grupā līdz 56 kg.

Sīksts un stiprs dalībnieks, un tieši tā ir viņa priekšrocība, lai nokļūtu līdz lielajam finālam, taču Ingus nav lauku darbu darītājs; ja ir iespēja, tad labāk paslinkos. Ravēšana puisim riebjas.

Foto: publicitātes

“Dzīvē esmu ļoti daudz podus vārījis, bet labāk par tiem nestāstīt. 4 reizes esmu izmests no 10.klases, jo ne ar tiem prātīgākajiem vienmēr ir draudzējos.”

Lauku sētā tieši Ingus rūpēsies par to, lai klusuma nebūtu. Par visu Ingum ir savs viedoklis, viss tiek komentēts, un dažkārt arī viņš krietni pāršaus pār strīpu. Daudzi to nespēs izturēt. Ingus pierāda sevi kā bezbailīgu, neatlaidīgu un spilgtu personāžu.

Sirsnīgais Armands Āriņš (30 gadi Aizkraukle, Vecbebri)

Armands strādā par kokvedēja šoferi, un ikdiena paiet pie dabas. Puisis ir arī kaislīgs makšķernieks, tā ka, ja “Lauku sētā” būs kāda ūdenstilpe, tad visi tiks pie gardām vakariņām. Ēst gatavošana nesagādās nekādas problēmas, jo ir apguvis specialitāti šajā nozarē.

Foto: publicitātes

Viņš ir kārtīgs lauku puika, kurš gan malku sagādās, gan sienu savāks, gan dārzu izravēs! Armands augumā ir kārtīgi padevies, tādēļ, visticamāk, visi viņu klausīs. “Lauku sētā” viņš būs vissirsnīgākais dalībnieks, ne velti pārējie ātri vien viņu iesauca par Tēti. Dzīvē ļoti mierīgs, kluss un kautrīgs, bet šovā gan var arī pamatīgi “spridzināt”.

Armands ir deviņus gadus precējies, viņam ir divi dēli, un viņš zina, ka ļoti ilgosies pēc ģimenes. Bet vai tas traucēs viņam tikt līdz uzvarai? Šovā sevi pierāda kā ļoti čaklu un zinošu cilvēku - it sevišķi celtniecības darbos, ko ātri vien pamana un novērtē citi, bet vai tieši tādēļ viņš nekļūs par konkurentu, no kura ir jāatbrīvojas?

Patriotiskais Mareks Langzāms (28 gadi, Rojas novads, Ģipka)

Foto: publicitātes

Mareks pēc profesijas ir dārznieks. Ravēšana nesagādā nekādas grūtības, un daiļa dārza izveidošana būtu viens no labākajiem darbiem, ko paveikt “Lauku sētā”. Brīvo laiku pavada, apceļojot Latviju, gan stopējot, gan dodoties garos pārgājienos. Par godu Latvijas simtgadei gada laikā puisis nogāja 1000 kilometru pa Latvijas teritorijas kontūru. Dvēselē mākslinieks, kuram patīk arī iekārtot un noformēt telpas, piemēram, kāzām.

Shēmotājs Aigars Kļavs (31 gads, Puzes pagasts)

Aigars ir ugunsdzēsējs, glābējs, agrāk strādājis par pašvaldības policistu, kā arī par cietuma uzraugu. “Lauku sētā” tieši Aigars ieviesīs kārtību - gultām vienmēr jābūt saklātām, grīdām izslaucītām, drēbēm glīti salocītām. Dažiem tieši ar šo noteikumu ievērošanu būs problēmas, kā dēļ arī balsis kļūs skaļākas. Nepiekāpīgs un ar izteiktām līdera spējām, bet ne jau viņš vienīgais mēģinās diktēt noteikumus.

Foto: publicitātes

Viss Aigara brīvais laiks paiet, rūpējoties par savām lauku mājām, kur šobrīd veido savu mini zoodārzu, kur ir punduraitas, pundurkazas, pundurtruši, pērļu vistas. Ļoti vēlas izveidot vietu, kur ģimenes ar bērniem brauktu ekskursijās. Audzē dilles, tomātus, gurķus, redīsus, kartupeļus. Riebjas sliņķi un čīkstuļi. Labāk darbu ātri izdarīt, lai būtu vairāk brīvā laika un pēc tam jau varētu ķerties klāt nākamajiem.

Aigars viennozīmīgi ir lielākais viltnieks un shēmotājs šova vēsturē! Tas, kā viņš citiem sagroza galvu, ir neticami, bet vai pats savā viltībā un izmestajos tīklos nesapiņķerēsies?

Sociālais Ainārs Jānis Pauls (27 gadi, Rīga)

Foto: publicitātes

“Lauku sētā” Aināru pieteica draugi, jo viņš esot nedaudz apaļīgs un, kārtīgi strādājot, pazudīs arī daži kilogrami. Bērnībā vasaras ir pavadītas laukos. Daudz ir darīts un redzēts - lopu kaušana, govju vešana un daudz kas cits. Ar brālēnu gājis vairākus kilometrus, lai pa kluso čieptu pa vienam dēlītim, līdz varēja  uzcelt sev mazu būdiņu. Tagad ar laukiem nav nekādas saistības, ir kārtīgs pilsētnieks un nedaudz prasās lauku atmosfēras. Visvairāk bail ir no iršiem un ērcēm, lai nedabūtu Laimas slimību. “Lauku sētā” grūtāku dzīvi padarīs tas, ka nevarēs ieiet Instagram, Facebook un sazvanīt visus, ko vēlas.

Rupjais Armands Blauvs (21 gads, Jaungulbenes pagasts)

Armands šobrīd nestrādā, bet agrāk bijis automehāniķis gan Latvijā, gan Beļģijā. Brīvs puisis, kuram svarīgi, lai meitene būtu ideāla, tikai tad esot jēga veidot attiecības. Ar lauku darbiem ikdienā nav saskāries, tikai tik, cik pļaut zāli vai aplaistīt dārzu.

Foto: publicitātes

Armands priecājas, ka abi ar brāli Normundu piedalīsies šovā, jo sanāk diezgan maz laika pavadīt kopā. Ja Armands uzvarētu un iegūtu galveno balvu, tad noteikti to atdotu savam brālim, jo viņam tā būtu ļoti noderīga un puisis vēlas palīdzēt brālim.

Armands nevar ciest garlaicīgus cilvēkus, ar kuriem nav par ko parunāt, un arī tādus, kuri nav gatavi dažādām trakulībām. Sapnis ir kļūt par programmētāju, jo patīk viss, kas saistīts ar datoriem. Armands “Lauku sētā” ir viens no rupjākajiem dalībniekiem, kuram garastāvoklis mainās par 180 grādiem pat vairākas reizes dienā. Šovā brīžiem viņš ir pilnībā nošļucis un nekam neredz jēgu, bet jau nedaudz vēlāk ir gatavs melnu muti strādāt kaut visu cauru nakti.

Pārliecinātais Agnis Kaļva (24 gadi, Jaunkalsnava)

Foto: publicitātes

“Veltu laiku sev, sportoju, un ik pa laikam ir arī kāda haltūra, kur varu piepelnīties.”

Puisim patīk zāģēt un malku skaldīt. Ko saimniece liks darīt, to arī darīs, ja kaut ko nemācēs, tad uzreiz tā arī pateiks. Par saviem spēkiem ir ļoti pārliecināts!

Pēc vārda kabatā Agnim nav jāskatās, visus darbus var padarīt arī jokojot. Spilgtus komentārus no Agņa varam gaidīt daudz.

Pacietīgais Salvis Dundenieks (20 gadi, Bērzpils pagasts)

Foto: publicitātes

Salvis jau kopš pirmās “Lauku sētas” sezonas ir gribējis piedalīties šovā, un beidzot sapnis piepildīsies. Studē uzņēmējdarbību un plāno būt biznesmenis. Paralēli studijām puisis piestrādā gaterī. Dzīvo laukos, kur diezgan daudz ir jāpalīdz vecākiem - celt šķūni, sēt, ravēt un daudz ko citu. Pats saka, ka ir pa pusei brīvs jau tagad un pēc šova noteikti būs brīvs, jo draudzene pēc visām izdarībām “Lauku sētā” diez vai spēs attiecības turpināt. “Lauku sētā” noteikti būs gan čakls strādātājs, gan stratēģis, jo ar darbu vien tālu netiks.

“Lauku sētā” Salvis būs viens no pacietīgākajiem dalībniekiem, bet Aigaram gan izdosies viņu arī nokaitināt. It kā kluss un mierīgs, bet jokot patīk daudz un par visiem.

Cīnītājs Jānis Čačka (27 gadi, Rembates pagasts)

Pilsētas puisis, kurš dzīvo dzīvoklī, tādēļ lauku darbi ir sveši. Brīvajā laikā dodas dažādos izaicinājumiem bagātos pārgājienos. Grib pierādīt sev, ka ar visiem lauku darbiem spēj tikt galā, un lai meita redz, ka tētis prot daudz ko paveikt un jaunu iemācīties. Lai piedalītos “Lauku sētā”, pat pameta savu pārdošanas speciālista darbu. Vienīgais, kas biedē un ko nedarītu, - nekautu vistas.

Foto: publicitātes

Šovā Jānis plāno pēc iespējas ātrāk izveidot spēcīgu koalīciju un pie tās arī turēties. Bet vai Jāni viņa paša koalīcija necentīsies piemānīt un vai viņa spēks un izturība ļaus uzvarēt? Mērķis viens - uzvara, otrā vieta ir sakāve. Gatavs sevi izlikt līdz pēdējam, kaut vai guļot pāris stundas diennaktī; ja esi šovā, izdari visu, uz ko esi spējīgs. Trumpis - cīņasspars, veiklība, un rūpīga stratēģija.

Godīgais Vladislavs Bužinskis (27 gadi, Rīga)

Puisis agrāk strādājis Iekšlietu ministrijas iestādē, bet tagad mērķis ir kļūt par lidmašīnas pilotu.

Vladislavs “Lauku sētu” uzskata par nopietnu lietu, jo šeit būs sevi gan jāpierāda, gan arī jāatceras, ka pēc tam to skatīsies visa Latvija, nedrīkst krist kaunā. Tāpēc visvairāk Vladislavam bail tikt izbalsotam pirmajam. Pats saka: “Man ir svarīgs savs gods, un, ja es sevi parādīšu no labākās puses, tas man turpmāk tikai palīdzēs.”

Foto: publicitātes

Vladislavs ir pa pusei pilsētnieks un pa pusei laucinieks, jo savu bērnību un tagad arī brīvo laiku pavada lauku mājās. Gatavs iemācīties daudz ko jaunu.

“Esmu strādājis un bijis tādā vidē, kur ļoti svarīga ir disciplīna, kārtība, taisnīgums un gods. Mans moto būs darīt visu ar vistīrāko sirdsapziņu un neiesaistīties ķildās un intrigās.”

Nenogurdināmais Normunds Blauvs (26 gadi, Jaungulbenes pagasts)

Pirms 6 gadiem Normunds nolēma pārcelties uz Rīgu, jo sāka mācīties Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā. 3 gadus strādā VUGD par vada komandieri. Bērnībā visu cauru gadu darījis nepieciešamos lauku darbus. Ir nolēmis atgriezties laukos, jo pilsētas drūzma nogurdina. Visvairāk par visu Normunds necieš intrigas un intrigu pinējus pirmos gribēs dabūt ārā no šova.

Foto: publicitātes

Ļoti svarīga puisim ir galvenā balva, jo tas būtu milzīgs solis sapņa piepildīšanai - uzcelt savu māju. Normunds vienmēr bijis čaklais brālis un priecājas, ka šovā būs kopā ar brāli, jo varēs brāli pamācīt un mudināt izvirzīt mērķus.

Normunds pierādīs sevi kā nenogurdināmu dalībnieku, kurš visu dara rūpīgi, lai arī cik daudz spēka tas prasītu, bet brīvajā laikā arī uzspēlēs ģitāru un uzdziedās, jo ir arī sava grupa.

“Lai uzvarētu, ir jābūt čaklam un draudzīgam, bet uz koalīcijām paļauties nevar, jo katrs cīnās pats par sevi.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu