Timmas mīļotā Anna Sedokova jūsmo par rīta seksu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju basketbolista Jāņa Timmas mīļotā sieviete, Krievijas popmūzikas dīva Anna Sedokova savos sociālajos tīklos pārspriedusi visai intīmas tēmas. 

Zvaigzne publiskojusi valdzinošu foto un savu sakāmo iesāka ar atsauci uz ASV veiktu pētījumu, kurā pierādīts, ka rīta sekss ievērojami uzlabo veselību un novērš depresiju. 

Pētījumā esot teikts, ka tieši no rīta sieviešu un vīriešu ķermeņi ir visvairāk gatavi seksam. Turklāt, kā uzskata mūziķe, tieši mīlēšanās sievietes izskatam pievieno svaigumu un aizstāj grimu. 

"Sekss palielina oksitocīna līmeni, kas palīdz novērst depresiju. Tātad sārtums tiks nodrošināts bez hailaitera! Sekss grima vietā! Rīta sekss aktivizē imūnsistēmu, stimulējot imūnglobulīna rašanos, pozitīvi ietekmē ādas un matu stāvokli, stiprina muskuļus un, saskaņā ar dažiem pētījumiem, pat kaulus," savus sekotājus informē Sedokova. 

Viņa turpina: "Lai jūs beidzot pārliecinātu, teikšu, ka rīta sekss ir labākā alternatīva vingrošanai. Tas uzlabo vielmaiņu un sadedzina apmēram piecas kalorijas minūtē. Un piezīme meitenēm: eksperti apgalvo, ka vidēji rīta sekss ir ilgāks nekā vakara. Man patīk rīta sekss!" 

Atgādinām, ka Sedokova un Timma sāka attiecības pērnā gada vasarā, tomēr tās apstiprināja vien oktobrī. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu