Kobes Braienta bojāeju pirms četriem gadiem paredzēja multfilmā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

26. janvārī pasauli pāršalca vēsts par traģisko Kobes Braienta bojāeju helikoptera avārijā. Tiesa, šo nelaimīgo notikumu jau pirms četriem gadiem attēloja kāda ASV multfilma.

Pēc tam, kad pasauli pārņēma ziņas par leģendārā basketbolista nāvi, sociālo tīklu lietotāji sāka dalīties ar, ņemot vērā šodienas kontekstu, šaušalīgu klipu no ASV multfilmas "Legends of Chamberlain Heights", kurā redzams, ka ar "Lakers" leģendu notiek tieši tas pats, kas atgadījās dzīvē, - viņš iet bojā helikoptera avārijā.

Video: Braienta nāve "Legends of Chamberlain Heights" multfilmā

Minētajā epizodē ar nosaukumu "End of Days" (Dienu beigas) redzams, ka Braienta helikopters nogāžas un leģendārais sportists prasa pusaudžu Milka, Grovera un Džamala palīdzību. Pēc tam, kad Braients atsakās padot savas čempiona titula trofejas, viņa helikopters uzsprāgst. Šī bija atsauce uz leģendārā basketbolista iemantoto slavu. Karjeras gaitā viena no biežākajām kritikām, kas Braienta virzienā tika raidīta, bija viņa biežā vēlme uzbrukt grozam vienatnē, nepadodot bumbu komandas biedriem.

Jāatzīmē, ka minētā epizode jau ir izņemta no ASV kanāla "Comedy Central" vietnes.

Jau ziņots, ka izcilais basketbolists un četru bērnu tēvs mūžībā aizgāja 41 gada vecumā.

"Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos avarēja kalnos netālu no Kalabasas pilsētas. Negadījums notika neilgi pirms plkst.10 pēc vietējā laika.

Braients karjeru noslēdza 2016. gada 13. aprīlī, kad uzvarā pār Jūtas "Jazz" guva 60 punktus.

Braients pēdējās septiņās sezonās NBA bija apmaksātākais spēlētājs. 20 gadu ilgajā karjerā "Lakers" komanda Braientam samaksāja nedaudz vairāk par 300 miljoniem ASV dolāru.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu