Noskaidrots pasaulē skaistākais vīrietis un sieviete (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP, REUTERS/SCANPIX/TVNET kolāža

Aktieris Roberts Patinsons, kurš vislabāk pazīstams ar galveno lomu sāgā "Krēsla", pēc sengrieķu metodes pasludināts par skaistāko vīrieti pasaulē. Savukārt par skaistāko sievieti pasaulē atzīta modele Bella Hadida.

33 gadus vecais britu aktieris tika atzīts 92,15% "atbilstošs zelta attiecībai", ar kuras palīdzību tiek mērīta fiziskā pilnība jeb izskata ideāls. 

Viņa  sejas panti tika mērīti pret citām slavenībām un bija vistuvāk sengrieķu idejai par pilnību. 

Sarakstu ar slavenībām sastādīja plastikas ķirurgs Džulians de Silva, kurš ar konkrēto metodi "mēra skaistumu" arī savā darbā. 

"Roberts Patinsons bija pārliecinošs uzvarētājs, jo visiem viņa sejas elementiem tika noteikta fiziskā pilnība. Šī datoru kartēšanas metode ļauj mums atrisināt dažus noslēpumus par to, kas tieši padara cilvēku fiziski skaistu, un šī tehnoloģija ir noderīga, plānojot pacientu operācijas," skaidroja ķirurgs. 

Otro vietu ar rādītāju 91,64% ieņēma aktieris Henrijs Kevils, savukārt trešā vieta tika piešķirta aktierim Bredlijam Kūperam, kura proporcijas ar 91,08% atbilst ideālam.

Savukārt sieviešu topā par skaistāko sievieti pasaulē tika atzīta modele Bella Hadida - viņa esot 94,35% atbilstoša pilnībai. Otrajā vietā ierindojās dziedātāja Bejonse ar 92,44%, savukārt par trešo skaistāko sievieti pasaulē tika atzīta aktrise Ambera Hērda ar rādītāju 91,85%.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu