"Supernovas" zvaigznes mirdz uz sarkanā paklāja (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Supernovas" zvaigznes mirdz uz sarkanā paklāja
"Supernovas" zvaigznes mirdz uz sarkanā paklāja Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Sestdien, 8. februārī, pirms Eirovīzijas atlases konkursa "Supernova 2020" visi dalībnieki kāpa uz sarkanā paklāja un pozēja fotogrāfiem.

Jau ziņots, ka par konkursa “Supernova 2020” uzvarētāju kļūs tas dalībnieks, kurš balsošanas laikā būs ieguvis vislielāko balsu skaitu. Skatītāju telefonbalsošana un SMS balsošana, kā arī balsojums tiešsaistē konkursa mājas lapā https://supernova.lsm.lv/lv/ sāksies pēc pēdējās fināla dziesmas izskanēšanas un ilgs vismaz 10 minūtes.

Konkursa dalībnieki fināla šovā uzstāsies izlozētā secībā, un tā būs šāda:

1. Seleste

2. Driksna 

3. Katrīna Bindere

4. Edgars Kreilis

5. Katrīna Dimanta

6. Miks Dukurs 

7. Annna

8. "Bad Habits"

9. Samanta Tīna.

65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Roterdamā, Nīderlandē, piedalīsies 41 dalībvalsts. Latvijas pārstāvis uzstāsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā, un par vietu finālā cīnīsies ar dalībniekiem no Igaunijas, Dānijas, Austrijas, Šveices, Somijas, Moldovas, Sanmarino, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Bulgārijas, Armēnijas, Gruzijas, Portugāles un Albānijas. Visas minētās otrā pusfināla valstis, kā arī Francija, Lielbritānija un Spānija no tā saucamā “lielā piecinieka” varēs balsot par Latvijas dziesmu, panākumu gadījumā ļaujot tai startēt Eirovīzijas finālā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu