Dīvāna ekspertiem ir, ko teikt par "Supernovas" finālu (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne

Sestdien, 8. februāra vakarā tika noskaidrots “Supernova 2020” uzvarētājs, kurš pārstāvēs Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Nīderlandes pilsētā Roterdamā.

Kā jau katru lielu notikumu Latvijā, arī šo nenogurstoši komentēja tā saucamie dīvāna eksperti:

"Supernova 2020" visu deviņu dalībnieku dziesmas iespējams noklausīties šeit.

"Supernova 2020" fināla tiešraidi vadīja Ketija Šēnberga, Toms Grēviņš un populārā vlogere Beta Beidz jeb Beāte Bērziņa, kurai šī bija debija TV.

Konkursa uzvarētāju šogad pilnībā noteica skatītāju balsojums, ko veidoja telefonbalsojums, SMS balsojums un internetbalsojums konkursa mājas lapā.

65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Roterdamā, Nīderlandē, piedalīsies 41 dalībvalsts. Latvijas pārstāvis uzstāsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā, un par vietu finālā cīnīsies ar dalībniekiem no Igaunijas, Dānijas, Austrijas, Šveices, Somijas, Moldovas, Sanmarino, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Bulgārijas, Armēnijas, Gruzijas, Portugāles un Albānijas. Visas minētās otrā pusfināla valstis, kā arī Francija, Lielbritānija un Spānija no tā saucamā "lielā piecinieka" varēs balsot par Latvijas dziesmu, panākumu gadījumā ļaujot tai startēt Eirovīzijas finālā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu