Samanta Tīna savā "Eirovīzijas" numurā neko nemainīs (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne

Latvijas pārstāve šā gada "Eirovīzijā" Samanta Tīna atklāj, ka konkursā saglabās tādu pašu uzstāšanos kā "Supernovā".

Viesojoties LTV raidījumā "Rīta Panorāma", Samanta atklāj, ka pēc uzvaras "Supernovā" tikai tagad sācies lielais darbs. "Darba process ir saspringts, atslābt nevar, ir jāturpina elpot ar pilnu krūti, jo šobrīd tas darba plāns ir visai liels, un to es zināju. Uzvara "Supernovā" ir solītis tuvāk tam manam lielajam mērķim, manam lielajam sapnim," intervijā atklāj dziedātāja.

Kā uzskata Samanta, puse no uzvaras ir savas dziesmas un Latvijas reprezentēšana citviet Eiropā: "Gribas aizbraukt iepazīstināt visas pārējās valstis, kur mums ir iespēja, kur mūs aicina, ar mums, ar Latviju. Rezonanse ir liela, kas mani priecē, un ļoti daudz fanu raksta no Eiropas un jau gaida savās valstīs, ļoti cer, ka mēs varēsim tikties."

"Es uzskatu, ka pirms mūsu pusfināla 14. maijā ir milzīgs darbs jāizdara, šī ir tā iepazīstināšana ar sevi, ar savu valsti un mūsu dziesmu. Tam visam ir vajadzīgi līdzekļi. Man tā ir liela atbildība. Es iešu, darīšu, meklēšu!" - pārliecināta ir Samanta.

Vaicājot, vai priekšnesumā tiks veiktas korekcijas, Samanta atbild noraidoši: "Pa lielam es domāju, ka mēs nemainīsim neko. Manuprāt, priekšnesums ir ļoti pilnvērtīgs, ļoti jaudīgs, ļoti nestandarts "Eirovīzijai", par ko arī Eiropā cilvēki jau šobrīd, paskatoties reakcijas un komentārus, ir sajūsmā, kas viņiem paliek atmiņā. Vēl kaut ko mainīt? (..) Numurs ir gatavs un ļoti piesātināts."

Samanta ir apņēmības pilna iekļūt finālā un uzvarēt. "Es gribu pierādīt Eiropai, ka nevajag runāt par mums, ka mēs nevaram, ka mums ir jāpaņem pauze. Nē, mums nav jāņem pauze! Jo mēs, Latvija, elpojam un mums ir ļoti daudz ko teikt!"

Jau vēstīts, ka 8. februārī skatītāji lēma, ka Latviju "Eirovīzijā" pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing".

Šogad "Eirovīzijas" dziesmu konkurss risināsies Roterdamā, Nīderlandē. Latvija par iespēju iekļūt finālā cīnīsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā. 

Kopumā otrajā pusfinālā uzstāsies 18 valstis. Kopā ar Latviju otrajā pusfinālā uzstāsies arī Austrijas, Moldovas, Polijas, Sanmarīno, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Igaunijas, Dānijas, Bulgārijas, Šveices, Somijas, Armēnijas, Gruzijas, Portugāles un Albānijas pārstāvji. 

Tāpat tapa zināms, ka otrajā pusfinālā savu balsojumu no "lielā piecinieka" valstīm veiks Francija, Spānija un Lielbritānija.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu