Kobes Braienta atraitne: "Kaut šis murgs beigtos!"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/vanessabryant

Ārvalstu prese ziņo, ka 7. februārī privātā ceremonijā notikušas traģiski bojā gājušā basketbola leģendas Kobes Braienta un viņa meitas Džidži bēres. Neilgi pēc tām Kobes atraitne Vanesa publiskojusi emocionālas pārdomas par notikušo. 

Vietnē "Instagram" Vanesa dalījusies ar video, kā arī aprakstu par traģisko zaudējumu. "Ir grūti aprakstīt manas sajūtas vārdos. Mans prāts atsakās pieņemt, ka Kobe un Džidži ir prom. Es nevaru to apstrādāt vienlaicīgi. Ir tā, ka es cenšos apzināties, ka Kobe ir prom, bet mans ķermenis nepieņem, ka Džidži nekad neatgriezīsies pie manis. Tas šķiet nepareizi.

Kāpēc man būtu jāspēj mosties katru dienu, kad manai mazulītei šādas iespējas nav?

Es esmu tik nikna. Viņai vēl bija tik gara dzīve priekšā," sociālajos tīklos pārdomās dalījusies Vanesa.

Viņa turpina: "Tad es apzinos, ka man jābūt stiprai un klātesošai savām trim meitām. Dusmīga, ka neesmu ar Kobi un Džidži, bet pateicīga, ka esmu ar Natāliju, Bianku un Kapri. Es zinu, ka manas sajūtas ir normālas. Tā ir daļa no sērošanas procesa. Es gribēju padalīties, ja nu gadījumā ir vēl kāds, kurš tam iet cauri. Dievs, es vēlētos, lai viņi būtu šeit, un šis murgs beigtos."

"Lūdzos par visiem cietušajiem šajā traģēdijā. Lūdzu, turpiniet lūgties!"  nobeigumā aicina Vanesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on

Jau vēstīts, ka helikoptera avārijā Losandželosā 26. janvārī traģiski gāja bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients, viņa 13 gadus vecā meita Džianna un vēl septiņi cilvēki. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu