Pašmāju slavenības atklāj, kā iztēlojas ideālu randiņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmumi no "Instagram"

Vairāku gadu laikā intervijās ar TVNET sabiedrībā pazīstami cilvēki ir atklājuši, kā iztēlojas ideālu randiņu. Iespējams, tieši šeit atradīsi iedvesmu īpaši romantiskai laika pavadīšanai kopā!

Pašmāju zvaigznes uzskata, ka perfekts randiņš ir...

Mūziķis Reiks: "Hmm... Kurš beidzas ar kāzām Lasvegasā."

Aktieris Kristians Kareļins: "Uz kuru viņa atnāk."

Jūtūbere Emīlija Sama: "Noteikti ideālais randiņš būtu ar kādu, kas man ļoti patīk, un kaut kur siltā un sausā vietā. Man patīk, kad ir komfortabli un var runāt ilgi un dikti. Patīk, kad dāvina ziedus, kad viss ir pārdomāts."

Dziedātāja Kristīne Pāže: "Manuprāt, ideālu randiņu nav, taču, ja blakus ir mīļotais cilvēks, ar to pietiek, lai randiņš būtu izdevies."

Aktieris Oskars Vīksne: "Vidusjūras salā, vakariņas itāļu virtuvē, ar neizdzertu sarkanvīna pudeli doties mājās gar jūras krastu un iemaldīties vietējā ballītē ar salsas ritmiem, dejojot smiltīs līdz pat rītausmai. Tas no atmiņām par pagājušo vasaru, bet kādi ideāli randiņi vēl sekos? Kas to lai zina."

Sabiedrības dāma Liene Skulme: "Jebkādu un jebkur, bet ar savu sirdscilvēku."

Aktrise Kristīne Krūze: "Tas varētu būt pārsteigums. Jā, es gribētu, lai mani pārsteidz."

Dziedātāja Katrīne Lukins: "Man patīk atpūsties, tāpēc es gribētu randiņu kaut kādā superskaistā SPA ar foršām procedūrām, masāžām un baseinu, pēc tam kaut kur aiziet paēst foršā restorānā, un vakarā paliktu skaistā viesnīcā!"

Mūziķis un producents DJ Rudd jeb Rūdolfs Budze: "Uz randiņu iet divi cilvēki, viņi arī nosaka to, kāds tas būs. Nav svarīgi, vai tās ir vakariņas restorānā, pastaiga gar jūru vai brauciens ar velo pa Rīgu. Galvenais, lai abiem patīk otra kompānija, ir vērtīgas sarunas un labi pavadīts laiks."

Modes un stila eksperts, pasākumu organizators Deniss Ševeļovs: "Galvenais ir cilvēks, nevis apstākļi."

Modele Diāna Kubasova: "Kaut kas aktīvs, interesants, aizraujošs, nevis vienkāršs restorāna apmeklējums."

Dziedātāja Samanta Tīna: "Divatā, kalnos, ziemā, pie kamīna, guļbūves namiņā!"

"X Faktora" censonis, dziedātājs Reinis Liepa: "Pastaigas, smiekli, mūzika, ģitāra."

Dziedātāja Laura Raila: "Divvientulība, sveces, džakuzi, puķes, šampanietis, augļi... tāds banālais salikums, bet uz sievietēm tas darbojas."

Radio pieci.lv ētera balss Karmena Stepanova: "Divi cilvēki un saprātīgas, interesantas sarunas. Vietai un laikam nav nozīmes."

Dziedātāja Māra Katarska: "Patīkama atmosfēra, sarunas raisās pašas no sevis, un mājās dodies ar sajūtu, ka esi piecus centimetrus virs zemes."

Radio "SWH" radio personība Sanda Dejus: "Tāds, kurā apstākļi liek paciesties līdz skūpstam, bet galva neļauj ne par ko citu padomāt. Abiem."

Radio pieci.lv ētera personība Linda Samsonova: "Kur kāds mūsu vietā jau ir izdomājis, kur dosimies ēst. Tas laikam ir biežākais problēmu iemesls. Bet pirms vakariņām - brauciens ar velosipēdiem, vasarīga pelde, dziedot skaļi līdzi mīļākajām dziesmām."

Aktrise Anta Aizupe: "Ar taureņiem vēderā un lai sarunas vedas."

"X Faktora" finālists Klāvs Ozols: "Es neko traku negribētu. Varbūt pastaiga pa parku, ēdiens picērijā un "Netflix" maratons."

Grupas "Triānas parks" bundzinieks Edgars Viļums: "Noteikti ārpus Rīgas kādā skaistā vietā."

Dīdžejs un mūzikas producents Makree jeb Mārtiņš Makreckis: "Vasara, brīvdabas kino uz jumta, kur rāda kādu klasisku 90. gadu filmu."

Kulinārijas blogeris Rojs "Pipars" Puķe: "Man grūti iztēloties randiņu kā tādu... kur nu vēl ideālu. Parunāsim pēc gadiem trim."

Drag queen Amuna Davis: "Ideāls randiņš būtu ar cilvēku, kurš tiešām būtu ieinteresēts manis iepazīšanā un laika pavadīšanā ar mani, nevis vienkārši pavada ar mani laiku, lai ievilktu gultā. Vieta ir mazsvarīga – ideālu randiņu var uztaisīt arī mašīnā pie Daugavas parastā dienā. Nevajag neko speciālu, viss ir atkarīgs no cilvēka."

Vokālais pedagogs Edgars Kramiņš: "Tāds, kāds vēl nav bijis!"

Mūziķu producente un menedžere Santa Kola: "Ja pavisam godīgi, man nepatīk randiņi. Patīk tikai tad, ja cilvēks jau kļuvis tuvs, un tad var kopā darīt jebko, viss būs piemērots un radīs pacilājošas emocijas – nav būtiski, kur un ko!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu