Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/karlinacaune/

Kā jau katru nedēļu, esam apkopojuši slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakts pelde ?

A post shared by A L I S E M I Č U L E (@alisewild) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dažas mājas gatavotas Sejas Maskas: ?1 tejk. Avokādo mīkstuma 5 pilieni tējas koka eļļa ? 2 tejk. bezpiedevu jogurts 1 tejk. kakao pūlveris 1 tejk. medus ?viens olas baltums 1 tejk. medus 1 ēdamk. pagatavotas auzu pārslas ? Protams, ne viss dabīgais nozīme - labs lietošanai uz ādas. Piemēram kokosriekstu eļļas lietošanai uz sejas ādas, kurai ir nosliece uz aknes veidošanos nav ieteicama, jo kokosriekstu eļļa var aizsprostot poras. labāk būs tējas koka eļļa vai mežrozīšu eļļa. Taču Kokosriekstu eļļa ir lieliska sausām lūpām vai matu galiem. Arī no kokosriekstu eļļas un kafijas biezumiem var pagatavot lielisku ķermeņa skrubi. Vai tev ir sava mīļākā dabīgā skaistumkopšanas recepte? Noteikti padalies ar to komentāros! ?

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BONITA ??? ? @nauvasmith #bonita #maijairlieliska #narcoslatvia #richbaltickids

A post shared by Eduards Edavārdi (@edavaardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svētdienas noskaņa kapučjakā. ?? #runāsimlatviešuvalodā ? #mieriņā #mājāsarīhūdijā

A post shared by ??_???? ?. ? (@madara.kivica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dritvai micīt:) Saņēmām 1. vietu Maskavā Best Experience Marketing Adward 2020 par labāko kultūras pasākumu aizvadītajā gadā. Zelts Latvijai!!! Mammīt mīļo, apejot visus mega giga gigantiskos gan Krievzemes, gan tuvo kaimiņvalstu kultūras pasākumus. Kad nosauca uzvarētājus, pat apstulbām un nesapratām ka jāiet pēc balvas???. Mūsu mīļais Paulig Botāniskais ūdensdārzs apgāja operas festivālus, gaismu festivālus, dažnedažādus kreatīvos notikumus utt. Nu vienkārši bez valodas.. Notiek taču brīnumi!!!! Bet, ja jau to vērtēja 80 cilvēku žūrija ( vadošo zīmolu mārketinga speciālisti un pasākumu industrijas flagmaņi), tad laikam jānotic???. Nora Kancīte, Paulig saime, visa mana uberhiperģeniālā komanda, tā balva jums!!!!! Lepojamies ar izcilu sasniegumu kopā! Paldies ikvienam apmeklētājam un ikvienam, kurš strādāja pie šī mīļā un unikālā projekta. Nespēju noticēt tāpat.?? 1st. Place - Best Cultural Event #skudrasmetropole #dontpanic #Bema #Moscow

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet Arizona ?❤️ #trowback #tbt #arizona #utah #california #usa #monumentvalley

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's late - It's late - It's late But not too late I'm 38.

A post shared by Toms Grēviņš (@tomsgrevins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brīvdienas Tallinā, kuras tik ļoti vajadzēja, jo vairāki mēneši, kas bija pavadīti ceļā, esot cieši kopā ar ģimeni, prasīja brīdi nebūt pastiprinātā atbildības režīmā. Un tomēr man bija iespēja būt kopā ar ģimeni, man nav lielākas vērtības par to, kā redzēt, cik forši kļūst bērni, kad esmu ar viņiem, nedarot paralēli desmit darbus, man ir tik vajadzīgi, lai manās un Kaspara attiecībās būtu šis brīdis, kad noņemam visus pienākumus un ir kā toreiz, tas atgriež to labo jušanos un vēlēšanos būt kopā. . Tallinā nudien ir ko darīt, tik daudz mākslas un pasaules elpas sajūta - @fotografiska.tallinn fotogrāfijas mākslas telpa lika justies kā Ņujorkā, turklāt Ņujorkā patiesi tagad ir šāda vieta, Telliskivi rajons aizveda Maskavas Artplay sajūtās ar grafiti un kafejnīcām kā metropolē. Tallina ir garšīga, @rostpagar Rotermanni kvartālā vilina pa gabalu ar kanēļa aromātu un kanēļmaizīšu garšu jūtu joprojām. Tepat četru stundu brauciena attālumā ir šī pasaules sajūta, kuru tik ļoti meklējam, ceļojot. Brauciet uz Tallinu, jums patiks! . . Paldies @visitestonia par uzaicinājumu, mums ļoti patīk tas, ar kādu aizrautību runājat par Igauniju. . #visitestonia #feelingestonia #storytellersnest #estonia #tallinn #rostpagar #fotografiska #fotografiskatallinn #telliskivi #telliskivicreativecity #rotermanni #rotermannikvartal #virsnīšiceļo #travelistolive

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About yesterday #stvalentinesday ❤️????? #love#sweethome

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vakardien @hypertownexpo pajautāju jauniešiem, vai viņi ir kādam rakstījuši negatīvus vai aizvainojošus komentārus un daži desmiti godīgi pacēla rokas. Pajautāju iemeslu, kādēļ to dara un viena no atbildēm izskanēja, ka tas ir jāuztver kā joks. ? Nedomāju, ka tas joks liekas tik smieklīgs tam bērnam, kas to ir saņēmis. Tad man atbildēja, ka tam, kas saņem ???? komentāru ir jābūt biezai ādai... Būsim reālistiski - bērnam apriori nav bieza āda. Personīgi mani neskar negatīvi komentāri, jo man to IG gandrīz nav (pateicoties jau nobriedušām personām), taču TikTokā ir savādāk... ? Tur man mēdz mati celties stāvus no komentāriem, kurus raksta pavisam mazi bērni. Vecāki - pačekojiet, lūdzu, savus bērnus, jo pati aplikācija ar to netiek galā. P.S. Vēl kāds svarīgs moments - kādu saturu patērē bērni un jaunieši. Ja tas ir ar pievienoto vērtību vai pozitīvi izklaidējošs - super, jautājumu nav. Bet, ja tas satur rupjības, alkoholu un kopumā 18+ kontentu, tad es neko pozitīvu tajā nesaskatu. Vēl dīvaināk ir redzēt, ka šādus satura radītājus ielenc mazi bērni un jaunieši, lūdz autogrāfu, bildējas un, vēl jo vairāk, atdarina. Tāds saturs vienmēr ir bijis, ir un būs, bet man ir jautājums vecākiem - vai jūs zināt, kādu saturu skatās jūsu bērni...?

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentīndienas turpinājums ar atvaļinājumu īstā ziemā. Jauku vakaru, mīļie draugi!??

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Broken in a beautiful way

A post shared by JUSTS (@justs_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rubrika #MyOutfitsofTheWeek #outfits #outfit

A post shared by ???????? ?????????? (@kikiikom) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s Day to my gorgeous wife! Love you ❤️

A post shared by Zemgus Girgensons (@zemgus94) on

Tēmas

Uz augšu