"Soniks: Filma" ar 57 miljoniem uzšaujas virsotnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džims Kerijs filmas "Sonic The Hedgehog" ("Soniks: Filma") pirmizrādē
Džims Kerijs filmas "Sonic The Hedgehog" ("Soniks: Filma") pirmizrādē Foto: Billy Bennight/AdMedia/SIPA / Billy Bennight/AdMedia/SIPA

Ziemeļamerikas kinoteātrus šonedēļ pārliecinoši iekarojusi jaunā filma "Sonic The Hedgehog" ("Soniks: Filma"), kas balstīta uz kompānijas "Sega" izdotās tāda paša nosaukuma videospēļu franšīzes, ziņo "collider.com".

Nedēļas griezumā Paramount Pictures lente iekasējusi 57 miljonus dolāru.

Filmas režisors ir Džefs Foulers, scenārija autori Patriks Keisijs, Džošs Millers un Orens Uzjels. Galvenās lomas filmā atveido Bens Švarcs (Sonic the Hedgehog balss) un slavenais komiķis Džims Kerijs (Sonika ienaidnieks Doktors Robotniks), kā arī Džeimss Mārsdens u.c.

Filmā parādīts, kā nelielas pilsētiņas šerifs palīdz Sonikam izvairīties no valsts amatpersonām, kas vēlas viņu notvert.

Foto: Videospēļu varonis atdzīvojas komēdijā "Soniks: Filma".

"Soniks: Filma" pirmizrāde tika plānota 2019. gada novembrī, bet pēc fanu negatīvajām atsauksmēm pēc pirmā filmas reklāmas rullīša filmas pirmizrāde tika pārnesta uz 2020. gadu, lai paspētu pārveidot Sonika tēlu.

Filma Latvijā uz lielā ekrāna iznāks 20. februārī.

Filmas reklāmas rullītis.

Pagājušās nedēļas līderis - komiksa ekranizācija ar austrāliešu aktrisi Margo Robiju (Margot Robbie) galvenajā lomā - "Plēsīgie putni" ("Birds Of Pray"), numur 2. 

"Plēsīgie putni" ir astotā filma "DC Extended Universe" filmu sērijā, un tās režisore ir Ketija Jana (Cathy Yan), bet galvenajās lomās - Margo Robija, Mērija Elizabete Vinsteda, Džernī Smoleta-Bella, Rozija Peresa, Kriss Mesina, Jūens Makgregors, kā arī debitante Ella Džeja Basko.

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 17 miljonus dolāru.

Margo Robija
Margo Robija Foto: kadrs no filmas

3. vietā jauna šausmu filma "Fantasy Island" ("Fantāziju sala") ar 12,4 miljoniem.

Anotācija: Uzņēmējs Rorks kādā tropiskā salā izveidojis īstu paradīzi, kur visneprātīgākie viesu sapņi kļūst par realitāti. Tur nokļūt nav vienkārši - pakalpojuma cena ir milzīga, stingri ierobežots viesu skaits un pat veiksmes faktors - veiksminieki tiek atlasīti loterijā. Kādu dienu veiksme uzsmaida Melānijai. Viņa nonāk izsapņotajā kūrortā, un šeit viss ir tieši tā kā viņa iedomājusies. Taču sapņi kļūst par murgiem un Melānijai kopā ar citiem viesiem jāatmin salas noslēpums, lai glābtu savu dzīvību.

Filmas reklāmas rullītis.

4. vietā vēl viens jaunums - afroamerikāņu romantiskā filma "The Photograph".

Filmas reklāmas rullītis.

Jaunā afroamerikāņu aktieru Vila Smita (Will Smith) un Mārtina Lourensa (Martin Lawrence) asa sižeta policijas filma "Bad Boys For Life" ("Sliktie zēni uz mūžu") šonedēļ noslēdz top5. Kompānijas "Sony Pictures" filma, kas seko 2003. gada lentei "Sliktie puiši 2", otrās nedēļas nogalē iekasējusi 11,3 miljonus dolāru. 

Filma vēsta par diviem Maiami narkotiku apkarošanas nodaļas policistiem Maiku Louriju (Vils Smits) un Markusu Barnetu (Mārtins Lourenss), kuri sāk domāt par došanos pensijā. Taču tad notiek kas tāds, kas izmaina viņu nodomus.

"Bad Boys For Life" ("Sliktie zēni uz mūžu")
"Bad Boys For Life" ("Sliktie zēni uz mūžu") Foto: Ekrānuzņēmums
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu