Magone ar vīru sastrīdas par gaidāmās meitas vārdu - Latvija (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Plašas diskusijas raisījusi kanāla STV Pirmā! šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones un viņas vīra Žaņa vēlme gaidāmajam mazulim dot neparastu vārdu – pāris esot iecerējis meitiņu saukt par Latviju.

Šova jaunākajā sērijā abi beidzot plašāk runā par šo tēmu, un izrādās – iniciators meitai dot tik unikālu vārdu ir tieši Žanis.

“Nezinu, vai cilvēkiem ausīs vai smadzenēs griežas, ka nedrīkstu meitu saukt par Latviju? Es varu viņu tā nosaukt! Zināt, kāpēc? Kaut vai tāpēc, ka cilvēciņš izaugs labs, jauks un ar labu vārdu. Jo valsts jau ir laba. Ļoti laba. Cilvēki, kuri pārvalda un komandē, viņi patiešām ne to darbu dara. Viņiem vajadzētu rūpēties par cilvēkiem, taču viņi to nedara. Lūk, kāpēc es viņu gribu nosaukt par Latviju – jo mēs rūpēsimies par Latviju,” savus apsvērumus skaidro Žanis.

Tiesa, Magone pret vīra vēlmi ir visai skeptiska, norādot, ka vispirms vajadzētu painteresēties, vai šādu vārdu vispār atļauts reģistrēt. “Nu kāpēc es viņu nevaru nosaukt valsts vārdā? Es mīlu, cienu Latviju. Mana sieva ir latviete. Viss!” argumentē Žanis.

Magone neslēpj, ka ir apvainojusies uz vīru par to, ka viņš izpļāpājies gan par gaidāmās atvases dzimumu, gan iecerēto vārdu, un skatītājiem ļauj noprast, ka, iespējams, viņai padomā pavisam cits vārds mazulim.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu