Rīgā Alojas kvartālā taps komfortablākais biroju centrs Baltijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Alojas kvartālā, netālu no Fon Stricka villas un populārā restorāna "Piens" taps jauns un ambiciozs projekts - skandināvu stila biroju centrs.  

Alojas kvartāla stāvvieta drīzumā pārtaps par elegantu un īpaši modernu biroju centru. Jaunā ēka būs ieturēta jaunāko tendenču ietvaros - biroja centrs būs ilgtspējīga ēka, kas radīs cilvēkiem draudzīgu darba visi un veicinās biroju darbinieku radošo garu un produktivitāti.

Alojas kvartāla jauno biroju attīstīs Zviedru nekustamā īpašuma uzņēmums Eastnine AB, kura plānos ir izbūvēt darījumu centru K. Valdemāra ielā 62, Rīgā, proti, Alojas kvartālā.

Ēkas būvniecībā pārsvarā tiks izmantots kokmateriāls un tā aizņems 15 800 m² lielu platību.

Foto:  Projekta Pine attīstītāja vizualizācijas

Projekts, kam dots skanīgais nosaukums "Pine" jeb"Priede", būs inovatīvākais un ērtākais biznesa centrs visā Baltijas reģionā. “Savā darbā mēs vadāmies pēc skandināvu pieredzes, ka darbinieki ir vērtīgāki par pašu darba vietu. Tāpēc attīstītājs ir pieņēmis izaicinājumu radīt gan komfortablāko, gan cilvēkiem draudzīgāko ekosistēmu. Lai radītu labākos iespējamos darba apstākļus, šā projekta izveidē esam savienojuši vērtīgākās inovācijas,” skaidro  Eastnine attīstības speciāliste Natālija Monkevičienė.

Projekts tiks būvēts pēc WELL un LEED standartiem, kas garantē izcilu projekta kvalitāti jomās, kuras saistītas ar cilvēka veselību un labsajūtu, kā arī ēkas energoefektivitāti.

Foto:  Projekta Pine attīstītāja vizualizācijas

Lai nodrošinātu maksimālu darbinieka labsajūtu, atrodoties ēkā, tiks ņemti vērā šādi aspekti – ievērojama kaitīgo ķīmisko elementu klātbūtnes būvmateriālos samazināšana, gaisa kvalitātes kontrole, preventīvie pasākumi aizsardzībai pret būvniecības putekļiem, ūdens kvalitātes testi, samērīgas iekšējās temperatūras nodrošināšanas sistēmas u.c. Tomēr lielākā WELL standartizācijas lietošanas priekšrocība ir tā, ka ar regulārām aktivitātēm un izglītojošiem pasākumiem tiek veicināts darbinieku veselīgs dzīvesveids, piemēram, visi darbinieki tiek iedrošināti lietot velosipēdus kā pārvietošanās līdzekli – biroja teritorijā tiks nodrošinātas ne tikai to stāvvietas, bet arī remonta vietas, kā arī uzlādes stacijas elektroskūteriem.

Plašāku informāciju par projekta "Pine" attīstību var uzzināt biedrības Building Design and Construction council organizētajā ceļojošajā arhitektūras izstādē "Vietas, ko maina būves".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu