Kašers piedāvā iegādāties savu dzīvokli - 92 tūkstoši par 64 kvadrātmetriem (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis sociālajos tīklos paziņoja, ka pārdod savu dzīvokli Rīgā, Ģertrūdes ielā.

"Laiks pārmaiņām," savu lēmumu komentē pašmāju slavenība.

64 kvadrātmetrus plašo dzīvokli saimnieks sludinājumā raksturo šādi: "Moderna, gaiša, stilīga un lieliski izremontēta studija, ko viegli var pārvērst par 2 istabu dzīvokli. 3 metrus augstie griesti nodrošina īpašu plašuma sajūtu telpā. Studija atrodas beletāžas stāvā, klusā iekšpagalma ēkā, kas nodrošina maksimālu klusumu un privātumu.

Kapitālais remonts veikts pirms 1 gada.

Mainīti jauni pakešu logi, visas durvis, kvalitatīva grīda, sienu un griestu apdare. Iebūvēta un pilnībā aprīkota virtuves zona, AEG ledusskapis, Samsung elektriskā plīts virsma un cepeškrāsns, Electrolux trauku mazgājamā mašīna, stilīgs Elica tvaika nosūcējs. Vannas istaba aprīkota ar apsildāmo grīdu, dušas telpu un Willeroy & Boch santehniku. Karstā ūdens padevi nodrošina jaudīgs Bosch elektriskais boileris. Dzīvoklī ar pulti regulējama elektriskā apkure, stilīgi elektriskie radiatori, kā arī ierīkots kamīns papildus mājīgumam un siltumam.

Dzīvoklis pieejams bez mēbelēm. Ēka atrodas slēgtā teritorijā ar vēsturisku, bruģētu pagalmu, slēdzama trepju telpa, mājā tikai 2 dzīvokļi. Attīstīta infrastruktūra, daudz dažādu veikalu, kafejnīcu, laba sabiedriskā transporta satiksme."

cena - 92 tūkstoši eiro.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu