Efektīgās šovu zvaigznes Jeļenas dzīvībai draudējušas briesmas (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju šovos iepazītā Jeļena Petrova, kura publiski paziņojusi, ka sava izskata uzlabošanā iztērējusi teju 10 tūkstošus eiro, pirms pāris gadiem saskārusies ar nopietnām veselības likstām.

Tiesa, tās saistītas ar pavisam nelāgu atgadījumu ziemā. Jeļena intervijā "Privātajai Dzīvei" pavēstīja, ka viņa 2017. gada 12. februārī neveiksmīgi nokrita, paslīdot uz ledus. 

"Ceļoties kājās, sajutu – kaut kas nav kārtībā. Nevarēju pagriezt galvu, tas izraisīja nenormālas sāpes. Kaut kā aizbraucu līdz mājām. Sāpes nerimās, tāpēc jau tās pašas dienas vakarā devos uz slimnīcu. Brīdī, kad ārsts paziņoja, kas īsti ir noticis, man gar acīm paskrēja visa dzīve. Man bija lauzti gandrīz visi kakla skriemeļi," atceras Jeļena.

Ārsts sievietei esot teicis: "Vai nu paliksiet par invalīdi uz visu dzīvi ar visu ekstremitāšu paralīzi, vai jūs gaida… nāve!"

Tā rezultātā sievietei šobrīd kaklā atrodas metāla konstrukcija. Tāpat par nelāgo notikumu atgādina rēta uz kakla, ko efektīgā šovu zvaigzne paslēpj zem biezas kosmētikas kārtas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu