Katrīne Sauliete pēc šķiršanās: “Šobrīd nav tas vieglākais posms dzīvē” (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/queen_kachinja/

2018. gadā tapa zināms, ka uz izjukšanas robežas ir hokejista Kaspara Saulieša laulība ar influenceri un TV personību Katrīni Saulieti. Gada sākumā kļuva zināms, ka abi tomēr izlēmuši iet katrs savu ceļu.

Februāra noslēgumā, atpūšoties Ēģiptē, viņa sociālajā tīklā “Instagram” dalījās ar savām pašreizējām sajūtām: “Šis bija pārdomu pilns ceļojums. Ļoti atšķīrās no visiem, kuros pēdējā gada laikā esmu bijusi.

Galva pilna un ļoti vajadzēja izrauties, teikt, ka ļoti atpūtos - nu nē, laikam tam ir vajadzīgs vairāk laika, bet vismaz no ikdienas rutīnas tiku ārā.

Zinu, man bildes visas ar plašu smaidu, bet story jau nodod, ka šobrīd nav tas vieglākais posms dzīvē. Katrā ziņā, šogad Ēģiptes viesnīca ļoti patīkami pārsteidza. Gan ar ļoti garšīgu ēdienu, gan tīrību numuriņos, gan ar personālu, kas visu laiku rūpējās, lai viss būtu labi.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šis bija pārdomu pilns ceļojums. Ļoti atšķīrās no visiem, kuros pēdējā gada laikā esmu bijusi. . Galva pilna un ļoti vajadzēja izrauties, teikt, ka ļoti atpūtos - nu nē, laikam tam ir vajadzīgs vairāk laika, bet vismaz no ikdienas rutīnas tiku ārā. . Zinu, man bildes visas ar plašu smaidu, bet story jau nodod, ka šobrīd nav tas vieglākais posms dzīvē. Katrā ziņā, šogad Ēģiptes viesnīca ļoti patīkami pārsteidza. Gan ar ļoti garšīgu ēdienu, gan tīrību numuriņos, gan ar personālu, kas visu laiku rūpējās, lai viss būtu labi. . #katrinesauliete #ēģipte #pool #jazmakadioasis #atpūta #pārdomas @sauljukas91 #ejamuzpriekšu

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on

Kā jau ziņots, Influencere un TV personība Katrīne Sauliete pēc šķiršanās no hokejista Kaspara Saulieša nav gatava jaunām attiecībām, viņa atklāj STV Pirmā! sarunu raidījumā "Starp mums runājot".

Sauliešu pāris mija gredzenus 2008. gadā. Abi ir vecāki divām meitām - Kortnijai un Kerijai. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu