Kafejnīca "Andalūzijas suns" svin 25 gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Andalūzijas Suns" atzīmē 25 gadu jubileju
"Andalūzijas Suns" atzīmē 25 gadu jubileju Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Trešdien, 26. februārī notika leģendārās kafejnīcas “Andalūzijas suns" 25 gadu jubilejas svinības, kurās pulcējās partneri, draugi un sabiedrībā zināmi cilvēki. Pasākuma laikā notika atskatīšanās uz spilgto "Andalūzijas suns" vēsturi no pirmsākumiem 1995. gadā līdz mūsdienām. Ielūkojies foto!

Vakara īpašais notikums - par godu 25 gadu jubilejai veltītās dokumentālās un vēsturiskās filmas pirmizrāde, kurā filmējušies tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā arhitekte Zaiga Gaile, pasākumu vadītājs Valters Krauze, žurnālists Andrejs Volmārs, šefpavārs Elmārs Tannis un citi.

Viesu vidū bija manāmi tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Andrejs Volmārs ar dēlu Niku, arhitekte Zaiga Gaile ar vīru uzņēmēju un bijušo politiķi Māri Gaili, režisors un Mākslas Akadēmijas profesors Viktors Jansons, šefpavārs Elmārs Tannis, uzņēmējs Čiris jeb Aivars Zvirbulis, žurnālistes Kristīne Komarovska un Karīna Rubene, bijusī kultūras ministre Žanete Jaunzeme-Grende ar vīru Ansi, arhitekte Evija Ķirsone – Slavinska ar vīru Oskaru.

Foto: "Andalūzijas suns" atzīmē 25 gadu jubileju

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu