Olga no "Caur ērkšķiem uz..." devusies uz Ameriku piepildīt savu sapni (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

STV Pirmā! skandalozā šova "Caur ērkšķiem uz..." trešās sezonas fināliste Olga Kuļikova pietuvojusies savam sapnim - kļūt par slavenu alternatīvo modeli.

Šobrīd 20 gadus vecā Olga atrodas Amerikā, Kolorādo, kur piedalās konkursā par iespēju pozēt uz ietekmīgā tetovēšanas mākslas žurnāla "Inked" vāka. Konkursa uzvarētāja saņems arī 25 000 dolāru lielu naudas balvu un sponsoru dāvanas.

"Jūs mani noteikti ievērojāt televīzijas šova "Caur ērkšķiem uz..." laikā. Es toreiz ar prieku izmantoju izdevību pozēt fotogrāfam, kā arī daudz strādāju ar savu pašizaugsmi, lai kļūtu par alternatīvo modeli. Un te nu es tagad esmu, Amerikā! Esmu priecīga jūs informēt, ka šobrīd cīnos par galveno balvu alternatīvo modeļu konkursā. Katra balss ir no svara, tāpēc būšu pateicīga par atbalstu," komentē Olga.

Konkurss notiek, vienlaicīgi sacenšoties daudziem desmitiem meiteņu, kas iedalītas vairākās grupās. Katrā grupā ar skatītāju balsojuma palīdzību tiek pamazām atsijātas mazāk atraktīvās dalībnieces. Finālā sacentīsies visu grupu uzvarētājas, lai uzzinātu, tieši kura no viņām kļūs par "Inked" vāka modeli.

Balsot par Olgu var katru dienu bez maksas, pieslēdzoties ar "Facebook" profilu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu