Ralfs Eilands raksturo savu ideālo sievieti (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Maijas Rozītes-Krištopanes raidījuma "Personība" jaunākajā sērijā mūziķis Ralfs Eilands atklāja, kā iztēlojas savu ideālo otro pusīti.

Eilands jokojot atbildēja, ka viņai jābūt no Alūksnes, jo viņam vairākas meitenes jau iepriekš bijušas no šīs pilsētas. Par to allaž viņu apsmejot arī Eilanda kolēģis Kaspars Breidaks: "Breidakam tas šķiet ļoti smieklīgi. Tāpēc viņš saka: "Tava ideālā dāma ir no Alūksnes"."

Mūziķis gan atzina, ka sievietes fiziskās iezīmes viņam neesot tik būtiskas.

"Lielos vilcienos - meitene, kura mani pieņem tādu, kāds es esmu. Sākumā jau pievelkas tam vizuālajam, jā. Bet parunā 30 minūtes, un tas viss aizmirstas," stāstīja Eilands.

Mūziķis uz Rozītes-Krištopanes jautājumu, vai viņu saistot gaiši vai tumši mati, atbildēja noliedzoši: "Nē, mani saista saruna, saturs."

Tāpat Rozīte-Krištopane māksliniekam, vaicāja, vai meitenei pirmajā randiņā būtu jāvalkā kleita vai džinsas. Pēc nelielas pauzes Eilands atklāja, ka tomēr "uzķertos" uz kleitas. Cik īsai tai būtu jābūt? "Atkarīgs no pasākuma. Protams, jāsaprot, ko tu drīksti vilkt un kā tu drīksti vilkt," izteicās Eilands, kad raidījuma vadītāja viņam vaicāja, vai kleitas garums ir atkarīgs arī no valkātājas figūras.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu