Latviešu šamanis atklāj populārā šova "Ekstrasensu cīņas" aizkulises (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Pērnā gada jūlijā Rīgā notika dalībnieku atlase Krievijā populārajam šovam "Ekstrasensu cīņas". Šova 20. sezonā no 13 dalībniekiem divi pārstāvēja Latviju – šamanis Ivo Puriņš un Sergejs Astafjevs.

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve", Ivo Puriņš atklāj, ka viņam šovā izdevies noturēties ilgāk par kolēģi no Latvijas - viņš filmēšanā piedalījās no augusta līdz novembrim.

Puriņš apgalvo, ka šovā viss notiek pa īstam: "Cilvēki, kas tajā piedalās, nav aktieri. Visi bija ar fantastisku dzīves pieredzi."

Vaicāts, kāpēc šovā neuzvarēja, Puriņš skaidro, ka pats sevi par ekstrasensu neuzskata. "Lai pastāstītu kaut ko, man vajag zināt datumus. Šovā man tos nedeva. Es par to pat uztaisīju skandālu – sašutis jautāju, kāpēc nedod datumus, jo es strādāju tieši ar tiem. Esmu dienu salicējs. Šova veidotāji mani ignorēja, jo visiem noteikumi esot vienādi, tādēļ man datumus nedeva," žurnālam savu sašutumu pauž šamanis.

Tāpat, pēc Puriņš teiktā, šova veidotāji vēlējušies sanaidot dalībniekus, tomēr tas neesot izdevies. "Šādās bērnu spēlītēs neviens neiesaistījās," tā Putniņš, kurš, neraugoties ne uz ko, ir priecīgs par šovā gūto pieredzi. 

Atgādinām, ka gan pirmo septiņu "Ekstrasensu cīņu" sezonu vadītājs Mihails Porečenkovs, gan šova bijušais redaktors Oļegs Loskutovs publiski paziņoja, ka šovs ir iestudēts. Savukārt Krievijas žurnālists Oļegs Soboļevs pat uzņēma filmu "Идущие к черту", kurā it kā atklāja patiesību par “Ekstrasensu cīņām”. 

Sarunā ar TVNET krievu versiju, šova galvenā redaktore Ludmila Tihonova šīs runas atspēkoja: "Šādi apgalvojumi tikai uzkurina interesi. Lai par to pārliecinātos, personīgi jāapmeklē filmēšanas… Visticamāk, Soboļevs baidās, ka ekstrasensi var pateikt kaut ko tādu, ko viņš negribētu, lai nāk gaismā."

Foto: "Ekstrasensu cīņu" atlase Rīgā

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu