Linda Mūrniece velta nesaudzīgus vārdus kādam kungam, kurš "aizcirta durvis" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece grupas "Apvedceļš" 19. dzimšanas dienas svinībās
Linda Mūrniece grupas "Apvedceļš" 19. dzimšanas dienas svinībās Foto: Jānis Škapars/TVNET

Viesnīcas "Hotel Roma" saimniece Linda Mūrniece vietnē "Facebook" regulāri dalās pārdomās par attiecībām, un nu viņa veltījusi visai spēcīgus vārdus kādam kungam, kurš "aizcirta durvis".

"Tu todien aizgāji. Aizcirti durvis. Savā prātā nodedzināji tiltus un pameti mani uz visiem laikiem. Pēc tam nez kādēļ iedomājies, ka arī dzīvē ir atpakaļgaita, ne tikai mašīnai uz ceļa..." - savu sakāmo iesāk Mūrniece.

Viņa turpina: "Tu ieslēdzi atpakaļgaitu kopā ar savu sajūtu - tev mani vajag... Atpakaļgaitā nāci pie manis. Tomēr tie nebija pareizie vārdi, kurus teici. Un atpakaļgaita pliekana un tukša.... Pat neietriecies sienā no dusmām un manis zaudējuma sāpēm. Vienkārši ieripoji pļavā, no kuras pats sevi izstumsi. Bez manis gan."

"Zini, kā patiesībā ir? Tu vienmēr meklēsi mani. Arī tad, kad redzēsi mani laimīgu citam līdzās, tu meklēsi. Jo tev vajag mani. Es esmu tavs patvērums un miers. Es esmu tava veldze un svelme. Un es esmu tavs piepildījums.

Bez manis tev nav iedvesmas. Tu vari domāt, ka raksti un radi un esi ģeniāls. Nē. Bez manis tu izmisīgi meklēsi vārdus un domas.

Tu mosties naktī un meklē iedvesmu. Tikmēr tā ir pie manis. Patiesībā es esmu iedvesma. Tava," atklātībā dalās Mūrniece.

"Tu vari ieslēgt atpakaļgaitu un aizcirstās durvis atvērt no jauna. Tev tas ir jādara. Sevis paša dēļ. Bez manis nav sajūtas par rītu un sauli. Bez manis galu galā nav neviena, ko pamest un, aizcērtot durvis, aizskriet... Bez manis nav iedvesmas. Tiltus, ja dedzini... tad dedzini tā, lai tie liesmo. Neatstāj nesadedzinātus, nav vērts. Neaizcērt durvis. Tās tevi nepasargā. Šķir tevi no manis. Un tev to nevajag," tā viņa.

Mūrniece nav minējusi, kam šīs pārdomas veltījusi.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Mūrniece izgāja sabiedrībā ar kādu kungu vārdā Artūrs. "Pavadām kopā laiku un plānojam to darīt arī turpmāk," lakoniska bija Mūrniece, komentējot savas iespējamās attiecības žurnālam "Privātā Dzīve".

Kā zināms, Mūrniece iepriekš bija precējusies ar Raimondu Mūrnieku, savukārt otrā laulība ar gastroenterologu Hosamu Abu Meri ilga no 2012. līdz 2017. gadam. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu