Sipeniece nāk klajā ar paziņojumu no Austrijas slēpošanas kūrorta (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Renārs Koris

Visai asas diskusijas izraisījusi humoristes Baibas Sipenieces-Gavares atpūta Austrijas slēpošanas kūrortā. Nu viņa nākusi klajā ar jaunu paziņojumu. 

"Es un mana ģimene joprojām atrodamies Austrijā, slēpošanas kūrortā Bādgašteinā. Tajā dienā, kad mēs atbraucām, Austrija vēl nebija neatļauto valstu sarakstā. Tagad sekojam rūpīgi visām ziņām Austrijas oficiālajos ziņu portālos un televīzijas kanālos, sekojam līdzi arī notikumiem Latvijā.

Tajā brīdī, kad atgriezīsimies mājās, rīkosimies kā likumpaklausīgi cilvēki, lai visiem būtu labi un droši.

Novēlu labu veselību un mieru!" - video sacīja Sipeniece-Gavare.

Video aprakstā viņa piebilst, ka ar ģimeni pēc atgriešanās Latvijā nodos analīzes, kā arī ievēros karantīnas pasākumus, ja tādi būs nepieciešami. 

Zināms, ka Sipenieces ģimene atgriezīsies Latvijā svētdien, 15. martā.

Atgādinām, ka īpaši piesardzības pasākumi šobrīd ir attiecināti kopumā uz 20 valstīm - Ķīnu, Dienvidkoreju, Irānu, Japānu, Singapūru, Itāliju, Spāniju, Franciju, Vāciju, Austriju, Šveici, Nīderlandi, Lielbritāniju, Zviedriju, Norvēģiju, Beļģiju, Dāniju, ASV, Grieķiju un Islandi. 

Jau vēstīts, ka Covid-19 apstiprināts vēl sešiem cilvēkiem. Līdz ar to kopumā Covid-19 Latvijā līdz šim apstiprināts 16 cilvēkiem.

Pēdējās diennakts laikā Latvijā veikts 41 laboratoriskais izmeklējums uz "Covid-19", bet kopumā līdz šim izmeklētas jau 332 personas.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu