Pašmāju slavenības reaģē uz Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Visiem ir viedoklis par Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju saistībā Covid-19 vīrusa izplatību. Esam apkopojuši, kā uz to raugās sabiedrībā pazīstami ļaudis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌?

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neko darīt – izskatās, ka turpmākās dienas un pat nedēļas TV ? būs jāskatās, un arī mēs skatīsimies biežāk. Laikam jau arī cīņa par TV pulti ? būs neizbēgama ? Kā ģimene esam 6 un katrs ar savām prasībām un vēlmēm no mūsu #LGOLED ? bet ņemot vērā, ka uz mums visiem ir šis #LG ar plašajām piedāvājuma iespējām, tad katrs no mums un (arī Jums) var atrast savas iespējas, kā apmierināt ikviena #TV ? gardēža vajadzības jebkurā diennakts stundā ⏰ ??? Mammai tīrot māju #spotify noskaņas mūzikā: ???? Mazākajām meitenēm #netflix piedāvājums ar jaunākajām multenēm un filmām: ??? Pārējām dāmām #youtube kanāls ar viņām interesējošajiem saturiem - #volleyball labākās epizodes, vingrošanas paraugdemonstrējumi vai sprinta ieteikumi: ???‍? Tētim sports, sports un vēlreiz sports daudz, un dikti gan daudzajos kanālos tiešraidēs, gan gan iespējas pārskatīt momentus atkārtojumos. Viens TV...daudzas intereses...nekādu problēmu, turklāt izcilā skaņas un bildes kvalitātē. Galvenais - elektrības rozete ? un interneta piesleēgums ? = atvērta pasaule ikvienam ? Starp citu, kādi ieteikumi labām filmām un seriāliem ?

A post shared by ??????? ??????? ☎️ 26797979 (@armandssimsons) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? PĀRCELTS ? Svarīgs apdeits visiem, kas gaidīja @verycoolpeoplemusic + @kristinepraulina + @edavaardi + @ansis_hh lielo šovu Hanzas Peronā — 28. marta koncerts par laimi tiek nevis atcelts, BET PĀRCELTS. ...uz rudeni. Noglabājiet, lūdzu, savas biļetes drošā vietā, atzīmējiet savos digitālajos un analogajos kalendāros jauno datumu — 14. oktobri (ar biļetēm pat nekas neesot jādara vai jāapgreido, viss notiekot automātiski — paldies aula.lv!), un gaidām, kad situācija uzlabosies. Labās ziņas — nolemts, ka rudens versiju gatavosim vēl lielākā un tāpēc jaudīgākā mūziķu sastāvā, nekā bija plānots. ? Šis ir pirmais no koncertiem, kam veiksmīgi izdevies atrast jaunu laiku; domāju un ceru, ka līdzīgi notiks arī ar visiem pārējiem, cik nu tas šobrīd ir atkarīgs no mums. Ceru arī, ka visiem viss kārtībā & nav lieku uztraukumu. Ziņošu jums arī par citiem jaunumiem, tikko tādi būs. ❤️

A post shared by ansis (@ansis_hh) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mīļie draugi un sekotāji, valstī noteikts ārkārtas stāvoklis, bet tas nenozīmē, ka mums jākrīt panikā. Tieši otrādi! – tagad vairāk nekā jebkad agrāk ir svarīgi saglabāt mieru, kritisko spriestspēju un būt godīgiem! Jaunais vīruss ir liels pārbaudījums mums visiem, bet tikai mēs visi kopā varam ierobežot tā izplatīšanos. Ja esat bijuši Covid-19 skartajās valstīs vai kontaktējušies ar iespējami inficētu cilvēku, OBLIGĀTI jāievēro 14 dienu karantīna! Bet tās nav brīvdienas, ko izmantot saviem vaļaspriekiem. NEDRĪKST iet pie manikīra, uz skaistumkopšanas vai SPA saloniem, un tamlīdzīgi, jo tādējādi vīrusu var palaist brīvsolī un tad situācija būs jau ļoti nopietna. Karantīna nozīmē būt mājās, maksimāli ierobežot kontaktus ar apkārtējiem un stingri ievērot visus drošības pasākumus, ko iesaka SPKC. Jebkurā gadījumā valsts turpina funkcionēt! Veikali darbojas, pārtika nekur nepazudīs, ārsti pieņems savus pacientus. Neļaujamies panikai! Novēlu visiem stipru veselību, - kopā mēs vīrusu uzveiksim!

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jā, arī mēs atcēlām ceļojumu, kuru ļoti sen gaidījām! Lai cik ļoti manī būtu spītnieces gars (lai arī atbildības gars arī, jo es biju gatava pēc brauciena godīgi 14 dienas palikt mājās) un uzskatu, ka panika bieži vien nodara mums vairāk pāri, kā vīruss, tomēr šoreiz pat es atkāpos, jo sapratu, ka no ceļojuma tāpat nebūs dižas jēgas, jo visu laiku būs jādomā vai tiekam normāli mājās vai kaut kas vēl nav slēgts utt. Apdomājot situāciju, sāku saredzēt tik ļoti daudz plusus tajā, ka tagad ilgāku laiku paliekam mājās. Beidzot mēs varēsim doties pastaigās Latvijas dabā, kam pēdējos 4 mēnešos nemaz nebija laika. Beidzot es varēšu kārtīgi sakārtot māju, kas vienmēr palika plānoto, bet līdz galam neizdarīto darbu sarakstā! Un pats galvenais, ka varēšu vairāk nedalīta laika veltīt man pašiem vistuvākajiem cilvēkiem, kas ir zelta vērtē, pats, pats svarīgākais, kas vien var būt uz šīs pasaules! Un šis ir tāds īpašs laiks, kas mums par šo liek vēl jo vairāk aizdomāties! Dzīves ritms piebremzēs, uzliekot akcentus uz būtiskāko, kas ir mūsu dzīvēs! Un lai cik es kopumā būtu mierīga par notiekošo, es neaicinu nevienu būt vieglprātīgiem un neapdomīgiem! Nevienam nav jaunums, ka ir jāmazgā rokas daudz un bieži, īpaši pēc publisku vietu apmeklēšanas un pirms ēšanas. Jārūpējas par savu veselību un imunitāti (nav nekāda jauna recepte, visas labi zināmas patiesības - pilnvērtīgs uzturs, fiziskās aktivitātes, kvalitatīvs miegs, uzturēšanās svaigā gaisā, prāta higiēna). Un, protams, īpaši jārūpējas par cilvēkiem, kas ir riska grupā, par mūsu senioriem! Lai priecīgs prāts un laba veselība visiem mums ??❤️

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

Uz augšu