"Es jau esmu izraudājusies!" Samanta Tīna atklāti par "Eirovīzijas" atcelšanu (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdien, 23. martā, STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznēm pievienosies populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna. Viņa ne tikai izrādīs savu mājokli, bet arī neslēps sarūgtinājumu par "Eirovīzijas" atcelšanu. 

"Ir smagi. Astoņus gadus es esmu centusies, cīnījusies, un tad vienkārši notiek kaut kāda dabas kataklizma un viss. Tu tur neko nevari izdarīt," saka Samanta, piebilstot, ka kameru priekšā gan neraudāšot, jo esot jau izraudājusies.

“Man ir visas tiesības to darīt: pirmām kārtām - esmu sieviete un otrām kārtām - esmu cilvēks, emocionāla būtne,” tā dziedātāja. 

Tomēr Samantas Tīnas dzīvē netrūkst spilgtu notikumu arī bez "Eirovīzijas" dziesmu konkursa. Kādas ir viņas attiecības ar pašiem tuvākajiem? Kādi radoši izaicinājumi viņu gaida? Kā Samanta sadzīvo ar popularitāti un kas patiesībā slēpjas zem spilgtās un koķetās ārienes? “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem kanālā STV Pirmā! no pirmdienas līdz pat ceturtdienai būs ekskluzīva iespēja sekot līdzi gan dziedātājas ikdienai, gan profesionālajām gaitām.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu