Marija Naumova ar ģimeni iestrēgusi Indijā (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Marija Naumova
Marija Naumova Foto: LETA

Trešdien, 25. martā, pašmāju dziedātāja Marija Naumova sociālajos tīklos dalījās ar video, kurā atklāj, ka "šajā sarežģītajā situācijā viņa ar visu ģimeni ir iestrēgusi Indijā".

Naumova pavēstīja, ka viņa ļoti grib atgriezties mājās un cer, ka šāda iespēja radīsies aprīļa beigās.

Tāpat viņa publiskotajā video atklāj, ka pēc indiešu kalendāra 25. martā Indijā svin Jauno gadu.

"Šodien sākās 2077. gads, un es gribu novēlēt mums visiem, lai šis gads ir veiksmīgs! Tādā ziņā, ka mēs visi varēsim kļūt labāki un sirsnīgāki, sākt savādāk uztvert apkārtējo pasauli. Cienīt dabu, cilvēkus sev apkārt un mīlēt sevi. Stipru veselību! Viss ir dieva rokās, ejam uz priekšu un nepadodamies!" 

Marija Naumova arī iepriekš savā "Facebook" profilā dalījusies ar pārdomām par Covid-19 izraisīto ārkārtas situāciju pasaulē: "Viennozīmīgi, viss, kas šobrīd notiek pasaulē, ir milzīgs pārbaudījums visai cilvēcei, un tas liek mums pavisam nopietni aizdomāties par to, kāda ir mūsu attieksme pret dabu, līdzcilvēkiem, dzīvi un pašiem pret sevi. Situācija ir sarežģīta – kā tā attīstīsies, lielā mērā atkarīgs arī no mums.

Mums ir dota iespēja daudz ko apdomāt un mainīt savā ikdienā gan katram individuāli, gan sabiedrībai kopumā. Centīsimies nekrist panikā, jo tā tikai palielina stresu, tādējādi pazeminot imunitāti un izraisa negatīvu garastāvokli.

Būsim uzmanīgi un līdzcietīgi viens pret otru un ievērosim piesardzības pasākumus, kas ieviesti arī mūsu valstī. Pievērsīsim uzmanību pirmkārt jau sev, un tikai pēc tam apkārtējiem - ievērosim higiēnu un cienīsim viens otru. Dalīsimies ar labām un labsirdīgām domām, nevis skumjiem video un briesmīgo statistiku. Nesen kāds stjuarts lidmašīnā, kurš lietoja sejas aizsargmasku, man atvainojās par to, ka nav iespējams redzēt viņa smaidu, uz ko es atbildēju, ka tas nekas, jo smaidu es redzu viņa acīs. Un tas ir pats svarīgākais!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Naumova (@marija.naumova) on

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu