Agate Muceniece atklāj skaudras detaļas par šķiršanos slavenā krievu aktiera (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/agataagata

Latviešu aktrise un Krievijas aktiera Pāvela Priļučnija bijusī sieva Agate Muceniece vietnē "Youtube" nākusi klajā ar savu raidījumu par šķiršanās tēmu, atklājot detaļas arī par savu privāto dzīvi.

Krievijā dzīvojošā aktrise raidījumā atzina, ka lēmumam par šķiršanos mēģinājusi saņemties gadu, jo tieši pirms tik ilga laika sākušās problēmas viņas un Priļučnija laulībā. 

"Man šķita, ka tas vienkārši ir slikts posms, ka tas drīz beigsies. Tā rezultātā, jo vairāk es piedevu, jo vairāk cilvēks atļāvās. Publiskā puse bija liels traucēklis. Man šķita, ka es visus sarūgtināšu," pārraidē skaidro Muceniece.  

Viņa atklāj, ka aktieris bieži uzvedies neadekvāti, izvirzījis dīvainas prasības vai aizliegumus. Tomēr, kā norāda aktrise, viņa pati ļāvusi ar sevi šādi izrīkoties. 

"Vainas izjūta joprojām man ir liela problēma," bilst viņa. 

Izrādās, ka Priļučnijs sākotnēji bijis pārliecināts, ka Muceniece no viņa nešķirsies; aktrise citē sava bijušā vīra teikto: "Tu esi latviete, kurš tev šeit palīdzēs?" 

Tomēr, pēc viņas teiktā, galvenais ir pārstāt baidīties un sākt rīkoties. 

Aktrise gan norādīja, ka joprojām mīl savu bijušo vīru, tomēr šis esot pareizais lēmums. Viņa piebilda, ka pēc šķiršanās daudz lietoja alkoholu, tomēr saprata, ka tas nepalīdz. 

Atgādinām, ka pāris par šķiršanos publiski paziņoja šā gada februārī. Abi ir vecāki dēlam Timofejam un meitai Miai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu