"X Faktora" laureāte intīmā fotosesijā parāda savu ģimenes dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētāja Elīna Gluzunova, kura ir arī trīs bērnu māmiņa, saviem sekotājiem ļāvusi ieskatīties viņas ģimenes dzīvē. 

Dziedātāja vietnē "Instagram" publiskojusi vairākus kadrus no skaistās fotosesijas, kurā redzama kopā ar visiem trim bērniņiem - Anabellu, Lukasu un Tomasu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mana ikdiena ir īsts "Instagram vs Reality " piedzīvojums⚡️Arī šī diena nebija izņēmums. Sestdiena. Ir plkst. 8:00 no rīta. Visi četri esam tikko modušies no saraustīta nakts miega ⏰Lielākajiem bērniem katram pa brokastu sieriņam, banānam un kakao krūzei. Kamēr baroju mazāko, no virtuves atskan kliedziens : "mammu,mammuuuu!" Kārtējo reizi (un šī jau ir kāda 1175) galds atgādina Niagaras ūdenskritumu? Atšķirība vien tāda, ka šoreiz šajā saldajā kakao peļķē nepeldas brokastu pārslas vai iepriekšējā vakarā zīmētie mākslasdarbi. Šī ir standarta situācija ar kuru jātiek galā klausoties kā vaina tiek novelta no viena uz otru. Tikmēr blakus istabā mazais sācis raudāt, jo mana prombūtne atkal jau ievilkusies cenšoties izstrebt brāļa un māsas savārītās ziepes. Līdz fotosesijai atlikušas 3 stundas, pusstunda vajadzīga ceļam, tātad.. divas ar pusi, lai nomazgātu, saģērbtu bērnus un sevi savestu kārtībā. Nē, tomēr divas, jo jau atkal mierinu mazuli māsas un brāļa skaļā kašķa dēļ. Tā..beidzot! Bērni kārtībā, make up kaut kā uzlikts, bet BĀC, mani mati!? Tie ir slapji un laika man vairs nav. Faktiski, mēs jau kavējam ??‍♀️ Labi, lai jau būtu dabīgi cirtaini. Visi sasprādzēti - braucam. Vidējais ierauga knapi iesākto Coca Cola pudelīti, kuru vajag arī māsai, sākas skandāls par to, kurš padzersies pirmais. Palūdzu paciesties līdz izkāpšanais. Izdodas. Ierodamies galamērķī, sakārtojamies, pārģērbjamies, iekārtojamies un cheese. Kamēr mainam pozas, vidējais aizskrien un sadzeras Colu, sākas jampadracis. Ķēmošanās, skraidīšana, bļaustīšanās, viss pēc kārtas. Ā,arī raudāšana. Kad viss ta kā norimies un varam atsākt fotogrāfēšanos, mazais apvemjas. Fotogrāfe padod salvetes, sāku tīrīt. Un viss uz riņķi. Atkal un atkal. Apsaukt visus kopā nav iespējams, arī pa vienam vairs ne. 5 minūtes un arī es sāktu raudāt ??‍♀️ Tā bija tikai pusotra stunda no manas dzīves, vai variet iedomāties kāda ir visa diena, nedēļa vai mēnesis? #bebeautifullathome #amoralledress #photoshoot #familiy Pasakainā kleita @Amoralle , burvīgie bērnu kostīmiņi : @ik_happy_anna , vide @parkaapartamenti ? lieliskā @photostrautinalaura

A post shared by Elina Gluzunova (@elina.gluzunova) on

Tiesa, pie skaistajiem kadriem Elīna dalījusies ar "ne to skaistāko" realitāti, esot trīs bērnu mammai. 

Kā atklāj Elīna, jampadracis sācies jau pirms fotosesijas, taču arī bilžu uzņemšanas laikā neesot gājis viegli. "Ierodamies galamērķī, sakārtojamies, pārģērbjamies, iekārtojamies un cheese. Kamēr mainām pozas, vidējais aizskrien un sadzeras kolu, sākas jampadracis. Ķēmošanās, skraidīšana, bļaustīšanās, viss pēc kārtas. Ā, arī raudāšana. Kad viss tā kā norimies un varam atsākt fotografēšanos, mazais apvemjas. Fotogrāfe padod salvetes, sāku tīrīt. Un viss uz riņķi. Atkal un atkal. Apsaukt visus kopā nav iespējams, arī pa vienam vairs ne. Piecas minūtes un arī es sāktu raudāt... Tā bija tikai pusotra stunda no manas dzīves, vai varat iedomāties kāda ir visa diena, nedēļa vai mēnesis?" - atklāj dziedātāja.

Atgādinām, ka šova "X Faktors" uzvarētājs Latvijā saņem 10 000 eiro naudas balvu, kā arī sadarbības līgumu ar ierakstu kompāniju "Sony Music". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu