Kurusova apsver uz laiku atgriezties Latvijā (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dejotāja Aleksandra Kurusova, kura dzīvo un strādā Singapūrā jau divus gadus, dīkstāves laikā plāno atlidot uz Latviju, lai šo sarežģīto laiku pavadītu kopā ar ģimeni.

Kurusova, kura Singapūrā strādā par deju pasniedzēju, sarunā ar "Vakara Ziņām" atklāj, ka viņas deju studija šobrīd ir slēgta. Tiesa, nodarbības turpinās - tiešsaistē. 

"Neteikšu, ka šī ir efektīva mācīšanās metode, jo dejošanā ir nepieciešams personiskais kontakts un pieskaršanās, lai koriģētu kustības," secina Kurusova, taču tas esot labāk nekā nedarīt neko. 

Patlaban Singapūrā noteikti ierobežojumi līdz 4. maijam, taču dejotāja ir pārliecināta, ka pašizolācijas laiks tiks pagarināts. Ja tā, tad dejotāja apsver domu "pārziemot" šo laiku Latvijā.

"Es būtu laimīga, ja varētu šo dīkstāves laiku pavadīt kopā ar ģimeni un sev tuviem cilvēkiem. Protams, man te Singapūrā ir arī draugi un paziņas, kas mani uzmundrina, bet šādos apstākļos sāc novērtēt, kas ir vissvarīgākais dzīvē un kas rada prieku un laimi. Man pietrūkst ģimenes," atklāj dejotāja.

Viņa piebilst: "Latvijā gan neesmu plānojusi pavisam atgriezties, tikai uz to periodu, kamēr stabilizēsies situācija un nomierināsies koronavīruss."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smile, it’s a free therapy ☝? #smile #marinabaysands #singapore #latvia

A post shared by Aleksandra Kurusova (@aleksandrakurusova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back home for a while ?? Photo credit @laurisreiniks #riga #latvia #europe #summervibes #black

A post shared by Aleksandra Kurusova (@aleksandrakurusova) on

Kā zināms, visā pasaulē, lai ierobežotu Covid-19 izplatību, noteikti vairāki ierobežojumi. 

Ar koronavīrusu saistīto nāves gadījumu skaits pasaulē pārsniedzis 140 000, un teju divas trešdaļas no tiem ir Eiropā, liecina ziņu aģentūras AFP 16. aprīļa vakarā apkopotie dati.

No dzīves aizgājuši 140 902 cilvēki, kas bija saslimuši ar koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19, 92 900 no tiem Eiropā.

Apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits pārsniedzis 2,1 miljonus, un teju puse no tiem ir Eiropā.

Visvairāk ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu - 31 590 - ir ASV, tālāk drūmās statistikas saraksta augšgalā seko Itālija ar 22 170 un Spānija ar 19 130 nāves gadījumiem.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu