Karsti! ⟩ "Lauku sētas" daiļaviņas ļaujas veldzei

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

TV3 šovā “Lauku sēta” ir noslēgusies desmitā darbu nedēļa, noskaidrojot finālistu piecinieku, kas sacentīsies sīvā un pat skarbā cīņā. 

“Lauku sētā” jauna nedēļa nesa gan jaunas intrigas, gan saspringumu - pēdējā darbu nedēļa iesākās sāncensības garā. Darbu sadalē katram dalībniekam bija iespēja izvēlēties savu objektu, veidojot saimnieces "Mīlestības kalniņu", un šonedēļ īpaši tika vērtēts dalībnieku individuālais darbs un centība.

Normunds izvēlējās smagāko no darbiem - kalna iekārtošanu ar laukakmeņiem, Evita ķērās klāt ravēšanai un puķu dobju uzlabošanai, Aigars plānoja izveidot tiltiņu, Jānis uzņēmās nostiprināt dīķa malu, bet Salvis - uzbūvēt jaunas kāpnītes peldvietai.

Saprotot, ka šī ir izšķirošā nedēļa, pirms tiek noskaidrots, kuri dalībnieki nokļūs finālspēlēs, katrs rāvās kā māk. It sevišķi Jānis bija nobažījies par savu vietu finālā, tāpēc dīķa malas nostiprināšanu uztvēra ļoti nopietni - neskatoties uz citu dalībnieku kritiku, viņš dīķa malu stiprināja betonējot un izskalotās smilts alas aizpildīšanai izmantoja sešus maisus cementa! Lai arī puisis rāvās visu nakti un apjomīgo darbu pabeidza laicīgi, saimniece par tādu izšķērdību nebija priecīga.

Kritiku izpelnījās arī Evija, kura, neskatoties uz to, ka dalībnieku ir maz, lielāko daļu laika pavadīja virtuvē un darbos tikpat kā netika manīta... Nedēļas vidū - lai kompensētu to, ka visu laiku pavadījusi virtuvē, Evija kalna galā pasniedza brokastis, ar lāpām un svecēm izrotājot atpūtas vietu. Pārējie vien iesmēja, ka tas nu gan bijis grūts darbs - nolikt kalna galā sveces un lāpas, un klusībā dalībnieki pat cerēja, ka šajā nedēļā šovu pamest vajadzētu tieši Evijai vai Jānim.

Nedēļas nobeigumā saimniece uzdeva dalībniekiem jaunu darbu - novākt ķiplokus! Karstā vasaras saule bija sakarsējusi dalībnieku prātus, un uz lauka bija vērojami patiesi neticami skati! Normunds un Aigars sarīkoja sumo cīņas, kas iesākās kā joks, bet beigās abi konkurenti vairs spēku nežēloja un katrs centās pierādīt, ka ir stiprāks par otru!

Salvis tikmēr pēdējo darba nedēļu pavadīja, koķetējot ar abām dāmām - izbaudot laisku dubļu SPA un aplaimojot abas meitenes ar bučām.

Tikmēr Jāņa prātā bija tikai uzvara -  neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi, sprintera tempos vāca ķiplokus! Visiem bija skaidrs - Jānis grib būt šīs nedēļas čaklākais. Šāda attieksme pārējiem šķita smieklīga, daži dalībnieki sazvērējušies nozaga no Jāņa milzīgās ķiploku kaudzes prāvu daļu ražas. Kad bija jānovērtē rezultāts - izrādījās, ka Jānis nebūt nav līderos. Par ķiploku vākšanas līderiem kļuva Aigars un Normunds.

Naktī pirms izšķirošās izbalsošanas Jānis Rāzna sasauca dalībniekus pagalmā pie ugunskura un pasniedza gan sliņķa, gan čaklā rulli. Jānis lūdza dalībniekus izvērtēt - kuru viņi paši izvirza kā čaklāko, bet kuru kā slinkāko.

Pēc karstām diskusijām dalībnieki lēma, ka čaklākais šonedēļ ir bijis Normunds, bet slinkākā - Evija. Vai saimniece ņems vērā dalībnieku ieteikumus - to neviens nenojauta un izbalsošanas ceremoniju gaidīja ar bažām. Evija prognozēja, ka varētu sēdēt uz izbalsoto sola, tādēļ pārējos lūdza balsot par Jāni - meitene nolēma izmēģināt savus spēkus un izsviest no spēles spēcīgo konkurentu. Evijas prognoze piepildījās, un izbalsošanā abi cīnījās amizantā ķiploku ripināšanas uzdevumā. Rezultāts bija ļoti līdzīgs, un līdz pat pēdējam mirklim nebija skaidrs, kuram spainī sakrituši vairāk ķiploku. Saskaitot rezultātu, ar dažu ķiploku pārsvaru uzvarēja Evija.

Tas nozīmē, ka finālspēlēs startēs divas dāmas - sportiskā grāmatvede Evita, atraktīvā pilsētniece Evija un trīs braši puiši - ugunsdzēsēji Normunds un Aigars un strādīgais lauku puisis Salvis, kuram dalība šovā bija bērnības sapnis.

Foto: ieskats "Lauku sētas" jaunākajā sērijā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu