Slavenības krīt panikā, jo koronavīrusa dēļ netiek pie botoksa un filleriem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/instagram.com/drlancerrx/

Holivudas skaistumkopšanas guru Dr. Harolds Lancers, kura klienti ir, piemēram, Viktorija Bekhema, Bejonse un Kima Kardašjana-Vesta, atklāja, ka slavenības ir izmisušas pēc botoksa injekcijām, filleriem un citām procedūrām, ar kurām regulāri uzlabot sejas izskatu.

Kā zināms, piemēram, botoksu un fillerus nepieciešams atjaunot apmēram ik pēc četriem mēnešiem. “Page Six Style” dermatologs atklāja, ka pašizolācijas un sociālās distancēšanās laikā saņem daudzus zvanus no satrauktiem klientiem.

“Es dienas laikā saņemu 20 līdz 40 zvanus. [..] Lielākā daļa manu klientu ir augsta profila slavenības, kuras strādā gan izklaides industrijā, gan politikā, un viņiem ir nepieciešamas regulāras procedūras, daudzi no viņiem pret to izturas ļoti disciplinēti,” viņš atklāja “Page Six Style”.

Kā vienu no visdisciplinētākajiem klientiem attiecībā uz sejas ādas kopšanu ārsts nosauca Viktoriju Bekhemu: “Viņa lieliski izprot vārdu “programma” un “disciplīna” kontekstus. [..] Viņas skaistumkopšana ir teju militāra. Es noteikti tikšos ar viņu, kad vairs nebūs jāievēro pašizolācija.”

Lancers skaidroja, ka viņam uz vasaras beigām ir pieteikts jau apmēram tūkstotis vizīšu no regulārajiem klientiem, kuri izmisumā  ārstam pat sūta selfijus.

Viņš slēdza savu praksi 17. martā pēc tam, kad viņu apmeklēja klients, kurš ieradās no koronavīrusa plosītās Itālijas.

Harolds pavēstīja arī to, ka kopš tā laika bijuši arī negadījumi. “Pirmajās pašizolācijas nedēļās es saņēmu satrauktas ziņas un neskaitāmas fotogrāfijas no slavenību advokātes, kura ir mana kliente jau kopš studiju gadiem,” viņš stāstīja, atklājot, ka sieviete mēģinājusi mājas apstākļos veikt pīlingu, taču rezultātā tikusi pie pirmās un otrās pakāpes apdegumiem. “Mums vajadzēja 12 dienas attālinātas komunikācijas, lai savestu seju atkal kārtībā.”

Dr. Lancers informēja, ka sejas ādu labā kondīcijā palīdz uzturēt arī cukura patēriņa samazināšana, piemērota diēta un regulāra sportošana. “Lai kas notiktu, arī tas pāries,” viņš noslēdza interviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu