Gaidībās esošā dziedātāja Adriana Miglāne atklāj, kā jūtas pašizolācijā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/adrianamiglane/

​Kamēr mēs visiem jāpaliek mājās, ne viena vien slavenība dalījusies ar pārdomām par pašlaik notiekošo – arī šova "X Faktors" pirmās sezonas fināliste Adriana Miglāne, kura ir sava pirmdzimtā gaidībās.

“Mums tagad ir tik daudz brīvā laika, tik daudz iespēju pārdomāt un apdomāt svarīgāko, ieraudzīt vērtīgāko un novērtēt esošo! Pateikšu godīgi, es tik ļoti ilgojos pēc skatuves, pēc pasākumiem, pēc ierastās dzīves, kad viss ir kā agrāk, bet tomēr šajā laikā es sapratu, ka es neesmu tāda vienīgā. Es neesmu vienīgā, kura alkst pēc saviem hobijiem un aktivitātēm, kuras šobrīd ir nogrieztas,” viņa paziņoja sociālajos tīklos.

“Varbūt pat šobrīd tā ir labāk, jo tomēr šajā posmā man ir daudz jāatpūšas, jāuzkrāj spēki un jātur sevī tikai visgaišākas domas, jārūpējas par savu svarīgāko cilvēciņu,” piebilda dziedātāja.

“Lai cik skumji ar nebūtu, kad pasaulē tev nāks mazais brīnumiņš, tev ar uz kādu laiku būs par skatuvi un ierasto dzīvi jāaizmirst, jo viss būs pakārtots viņa vajadzībām. Tā kā šobrīd ir iespēja pierast pie kā jauna,” raksta kāda komentētāja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Jau ziņots, ka Adrianas puisītim jānāk pasaulē vasaras izskaņā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu