Britu jokdari apmuļķo "Tīģeru karaļa" zvaigzni, izliekoties par Džimiju Felonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kerola Baskina
Kerola Baskina Foto: Ekrānuzņēmums

Plašu popularitāti ieguvis "Netflix" seriāls "Tiger King" (Tīģeru karalis), pēc kura uzmanības centrā nonāca ne vien tā galvenais varonis Eksotiskais Džo, bet arī Kerola Baskina. 

Baskina, kura pārstāv organizāciju "Big Cat Rescue", pēc seriāla iznākšanas nebūt nav priecīga par atpazīstamību, ko guvusi, tāpēc apzināti vairās no publicitātes. 

Tomēr divi britu jokdari - Džošs Pīterss un Ārčijs Manerss, izliekoties par populāro amerikāņu sarunu šova vadītāju Džimiju Felonu, pierunāja Beskinu sniegt savu pirmo interviju pēc populārā "Netflix" seriāla iznākšanas. 

Tiesa, Baskina stingri uzstāja, ka runās tikai par savu mīļāko tēmu - lielajiem kaķiem. 

Pīterss un Manerss izmantoja iepriekš ierakstītus skaņu celiņus ar Felona balsi, lai intervētu Baskinu, paskaidrojot, ka viņai nebūs iespēja redzēt pašu Felonu sakarā ar jauno interviju formātu, ko daudzi izmanto pandēmijas laikā. 

Baskina atklāja, ka tieši viņas meita bija tā, kura pierunāja viņu sniegt interviju amerikāņu iemīļotajā šovā.

Tāpat viņa apsprieda, kā mainījusies viņas uzņēmuma darbība pandēmijas laikā, atklājot: lai arī tūristus neuzņem, viņa turpina strādāt "septiņas dienas nedēļā". Tiesa, viņai nācies atlaist vairāk nekā pusi savu darbinieku.

"Par laimi, visas rūpes par dzīvniekiem uzņemas darīt brīvprātīgie, tāpēc tie joprojām saņem gādību. Bet tas nozīmē, ka mums visiem ir jāstrādā dubultā, lai pārliecinātos, ka tas tiešām notiek," intervijā sacīja Baskina. 

Baskina seriālā parādīta kā lielo kaķu - tīģeru, lauvu un citu savvaļas dzīvnieku aizstāve, taču pati nonākusi pretrunās, uzturot savu privāto zoodārzu, kurā ikvienam ir iespēja apraudzīt dzīvniekus. 

Tāpat seriālā izteikts minējums, ka Baskina nogalinājusi un izbarojusi tīģeriem savu bijušo vīru.

"Netflix" seriāla "Tīģeru karalis" režisori ir Ēriks Gūdess un Rebeka Šeiklina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu