Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Magone atklāj intīmas detaļas par savu seksa dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Šutoviene sevi parādījusi kā atklātu un drosmīgu sievieti. Viņai pēc vārda kabatā nav jāmeklē un pat nemitīgā TV kameru klātbūtne nav šķērslis celt gaismā arī intīmus jautājumus par attiecībām ar Žani.

Meklējot savu kāzu kleitu, kuru dzejniece grasās pārdot par pieciem tūkstošiem eiro, viņa starp mantām atradusi arī “Kamasutras” grāmatu, kuru Magonei reiz uzdāvinājuši draugi.

Negaidītais atradums Magoni uzvedinājis atklāt arī savu un Žaņa pieredzi – izrādās, abu attiecībās tieši Magone ir tā, kura būtu gatava izmēģināt ko neparastu, turpretim vīrs īsti neesot gatavs pikantiem eksperimentiem.

“Viņš tā kā negrib pamēģināt kaut kādas variācijas par tēmu vai pamēģināt kaut ko savādāk. Viņš tik dragā savā vienā, un viņam ok, un viņš priecīgs,” vaļsirdīga ir Magone, atklājot, ka viņasprāt laulības dzīvē pāris var darīt visādas lietas un nav uzreiz perversam jābūt. “Es taču viņu tur ar burkāniem nesitu pa gultu vai ar gurķiem un tomātiem vai vēl kaut ko,” smej Magone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu