Samanta Tīna par alternatīvo Eirovīziju: Es tomēr gribu to lielo skatuvi!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

16. maijā atceltā Eirovīzijas dziesmu konkursa vietā notiks vērienīgs tiešsaistes koncerts, kur ar savu dziesmu “Still Breathing” piedalīsies arī Samanta Tīna. Lai arī dziedātāja ir priecīga un pateicīga par iespēju #paliecmājās laikā pārstāvēt savu valsti vismaz attālināti, taču lielā skatuve viņu joprojām vilina. 

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem viņa atklāj: “Eirovīzija ir viens no maniem līdz šim nesasniegtajiem sapņiem un mērķiem skatuves dzīvē, manu ambīciju apmierināšana.

Ļoti vēlos izjust Eirovīzijas lielo skatuvi, un ir tik grūti aprobežoties tikvien kā ar tās virtuālo versiju. Tas mani emocionāli nepabaro.

Gribu izbaudīt iespaidīgo auditoriju, ar kuru dalīties enerģijā, jo tās man ir ļoti daudz. Un esmu pārliecināta, ka šī enerģijas apmaiņa būtu starp mums notikusi tur, uz lielās skatuves. Tas ir tas, pēc kā es alkstu, un tas ir tas, ko man nez kāpēc neizdodas sasniegt,” par savām likstām ar Eirovīzijas dziesmu konkursu pajoko dziedātāja.

Tāpat viņa neslēpj - brīdis, kad koncertos ļaudis dzied un dejo līdzi, kliedz “atkārtot”, sauc dziedātājas vārdu un aicina uz skatuves vēlreiz, aplaudē un smaida, ir pavisam īpašs, un to unikālo enerģijas apmaiņu iespējams izjust tikai klātienē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu