Latvijas slavenākais "Instagram" pāris atklāti par atturēšanos no seksa līdz kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Elīna un Nauris Didrihsoni ir viens no pašmāju iedvesmojošākajiem pāriem, taču viņu attiecību modelis mūsdienās ir reti sastopams - abi pirms kāzām atturējās no seksuālas tuvības.  Viesojoties Maijas Rozītes-Krištopanes raidījumā "Personība", abi atklāja, kāpēc pieņēma šādu lēmumu.

Didrihsonu pāris, kuri ir apģērbu veikala "Butterfly" īpašnieki, iepazinās kristīgās nometnes laikā pirms vairākiem gadiem, taču attiecības sāka krietni vēlāk. 

Elīnai bija 19, bet Naurim 22 gadi, kad abi sāka tikties. Pusgadu vēlāk pāris saderinājās, un apprecējās vēl pēc pusgada. 

Visu gadu līdz kāzām pāris atturējās no intīmas tuvības. "Tas bija tas gads, kad es varēju skatīties uz viņu ne kā uz vīrieti, kuru es iekāroju, kā uz seksa objektu, bet gan saprast, vai tas ir mans cilvēks," lēmumu paskaidro Elīna.

Nedz Nauris, nedz Elīna neslēpj, ka iepriekšējās attiecībās viņiem bija sekss, taču tas, pēc Elīnas teiktā, sajaucot prātu. "Tu nevari vairs skaidri domāt. It īpaši no puiša puses. Meitenes vēl tā, bet puisis uz [sievieti] vairs nespēj skatīties tā reāli nopietni. It īpaši tad, kad viņš visu jau ir dabūjis. Un viņš zina, ka viņš to arī dabūs," secina viņa.

"Tas gads bija ļoti svētīgs gads mums abiem. Mēs spējām skaidri saskatīt, piedzīvot daudzas situācijas. Es varēju skatīties uz viņa raksturu, pētīt viņu, kā viņš uzvedas tur, kā ar vecākiem, kā viņš ar mammu, kā viņš pret mani izturas, kā izturas stresa situācijās, un es visu laiku domāju - viņš varētu būt mans vīrs? Mēs tik ļoti satuvinājāmies, ka sapratām: jā, precēt es tevi gribu!" - tā Elīna.

"Seksuālas attiecības neveido spēcīgas un stipras attiecības," uzskata jaunā sieviete, sakot, ka saskaņa gultā ir tikai plusiņš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu