Apmeklētājiem durvis ver Mākslas un Vēstures muzejs

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Atklāj izstādi "Džemma Skulme. Viņas glezniecība"
Foto: Atklāj izstādi "Džemma Skulme. Viņas glezniecība" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pēc gandrīz divu mēnešu pārtraukuma otrdien apmeklētājiem durvis ver Latvijas Nacionālais vēstures muzejs (LNVM), kā arī Latvijas Nacionālais mākslas muzejs un tā struktūrvienības.

Apmeklētājiem pieejama arī Rīgas Birža un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs. Ierobežojumu periods līdz šim muzejam licis gan pilnībā atcelt, gan pārcelt vairākas izstādes, gan arī pagarināt atsevišķu ekspozīciju norisi.

Galvenajā ēkā vēl ir apskatāma Ērika Apaļā personālizstāde "Ģimene". Un ceturtā stāva izstāžu zālē vēl apskatāma arī Džemmas Skulmes darbu izstāde. Savukārt 3. jūnijā lielajā zālē plānots atklāt latviešu māksliniekam, grafiķim Rihardam Zariņam veltītu izstādi.

Foto: Atklāj izstādi "Džemma Skulme. Viņas glezniecība".

 Savukārt LNVM ekspozīcijas un izstāžu zālēs Brīvības bulvārī 32 apmeklētājiem drošu distanci būs iespējams ievērot trijos stāvos un teju 3000 kvadrātmetros. Ne mazāk plaša ir ekspozīcijas tematika - klātienē varēs aplūkot Latvijas vēstures relikvijas, kas ļauj iepazīt Latvijas vēsturi no pirmo iedzīvotāju ienākšanas Latvijas teritorijā līdz pat mūsdienām.

Ierastajā darba režīmā atgriezīsies arī LNVM struktūrvienības - no 20. maija atvērta būs Dauderu nodaļa un no 19. maija Tautas frontes muzeja nodaļa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu