Skatītājiem šovā "Divi metri" būs liela vara

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Spiediens"
"Spiediens" Foto: Mārcis Baltskars

Pavisam drīz būs redzamas pirmās divas epizodes radošās apvienības "Spiediens" online šovam ar nosaukumu "Divi metri". Tās tiks translētas tiešraidē 28. maijā plkst. 20:00 speciāli veidotā straumēšanas vietnē, kur skatītājiem būs liela vara un ietekme. Piedāvājam ekskluzīvi TVNET lasītājiem ielūkoties "Spiediena" studijā pa atslēgas caurumu.

"Humors un pozitīva atmosfēra ir pāri visiem apgrūtinājumiem, turklāt labākie smiekli ir negaidīti. Šobrīd mēs smiešanos gaidām vairāk nekā citkārt, tādēļ apvienība "Spiediens" sāka darbu pie jauna formāta projekta, ļaujoties lielam izaicinājumam sev un dodot iespēju skatītājiem aizmirsties no ikdienas saspringtajām situācijām, piedaloties kopīgā piedzīvojumā – jaunā tiešsaistes šovā," teikts apvienības preses relīzē.

"Mūsu regulārajās izrādēs ļoti liela loma ir skatītājiem. Lai arī tiešsaistē tas ir tehniski ļoti sarežģīti, tik un tā vēlējāmies skatītājiem šo iespēju saglabāt. Šajā gadījumā, atrodoties pie saviem ekrāniem, spēt ietekmēt šova gaitu un dot noteiktas vadlīnijas aktieriem, ieraugot rezultātu uzreiz,” stāsta producents Krišjānis Caune.

Jaunais šovs sadarbībā ar kompāniju Filmory Production norisināsies tiešraidē, tādējādi vēl vairāk paspilgtinot improvizācijas spontanitāti.

Piedāvājam ielūkoties aizkulisēs kopā ar nenopietno speciālkorespondentu Oskaru Kozlovski, kurš parādīs, kā top šovs.

Video: Ielūkojies aizkulisēs.

"Divi metri" pirmo reizi ēterā būs redzams ceturtdienas vakarā - 28. maijā plkst. 20:00, demonstrējot uzreiz divas sērijas pēc kārtas. Šovam ir noteikta simboliska maksa, lai segtu tehniskās izmaksas. Skatītājiem būs iespēja iegādāties vienu biļeti, kas nozīmēs piekļuvi šovam vienai iekārtai, kā arī iegādāties vairākas biļetes, kur katra nākamā biļete jau būtu finansiāls atbalsts projektā iesaistītajiem radošajiem cilvēkiem.

Pirmajās divās epizodēs būs redzami radošās apvienības "Divi metri" pamatsastāva aktieri: Juris Kozlovskis, Līga Kausa, Artūrs Breidaks, Mārtiņš Bitāns un Krišjānis Caune. Mūziku nodrošinās jauna muzikālā apvienība ar veciem mūziķiem speciāli šim projektam – Adventures of Sasha, bet pie dīdžejpults būs pazīstamais DJ Kress.

Vairāk informācijas, kā arī biļetes tiešraides šovam iespējams iegādāties – www.spiediens.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu